Uudet treenivaatesuosikit

02.06.2017 /
 

*yhteistyössä Adidas

Haluan, että treenivaatteeni ovat ennen kaikkea mukavia ja käytännöllisiä – muuten ne jäävät minulta arjessa käyttämättä. Tämä tarkoittaa sitä, että urheiluliivit eivät paina, housut eivät valu, kaikki joustaa, materiaali hengittää, kengät eivät purista tai hierrä jne… Adidas on pitkäaikaisin yhteistyökumppanini ja seison heidän tuotteidensa takana täysin. Esimerkiksi Adidaksen juoksukengät, treenikengät ja tennarit ovat mielestäni aivan omaa luokkaansa. Sen lisäksi, että Adidaksen vaatteet ovat huipputeknisiä ja laadukkaita, ovat ne myös hyvännäköisiä. Mikä tietysti myös merkkaa minulle paljon, koska pelkästään kivannäköiset treenivaatteet motivoivat treenaamaan ja lisäävät itsevarmuutta. Kuljen paljon urheiluvaatteissa myös vapaa-ajalla: käytän lenkkareita kaupunkilomalla kävelyyn ja menen treenitrikoissa harva se päivä kauppaan – ehkä juuri siksi, että treenivaatteet ovat nykyään niin siistejä.

Nyt eilen lanseerattiin Adidaksen uusi WarpKnit-mallisto, josta olen ekstrainnoissani – suorastaan rakastan sitä! Haluankin nostaa esiin nämä kuvissa näkyvät malliston treenivaatteet, jotka nousivat heti suosikeikseni: vaatteet ovat kauniita ja tyylikkäitä, supermukavia päällä ja toimivia. WarpKnit on uusi tapa luoda urheiluvaatteita, joissa on kompressio-ominaisuudet, mutta niin, että tuntuma ihoa vasten on pehmeä ja mukava. Malliston housut ja paita ovatkin kuin toinen iho, ne joustavat ja tukevat täydellisesti. Erityisesti pidän housujen korkeasta vyötäröstä ja sivujen verkkomaisesta materiaalista, joka paitsi viilentää, näyttää mielestäni myös tosi kivalta. Myös paidassa on noita aukkoja sivuilla/selässä, joten peittävämpi vaate ei silti niin hiosta.

Yksi lukijatoivomus on ollut, että tekisin postauksen urheiluliiveistä ja alusvaatteista, joita käytän treenatessa. Tästä tulossa oma postaus pian, mutta tämän malliston urheiluliivejä suosittelen myös täysin! Jos joku muukin innostuu näistä treenivaatteista, niitä saa nyt ainakin adidas.fi verkkokaupasta sekä Stockmannilta ja joistain Intersporteista. :)

Leave a comment

11 kommenttia

 • Ah kiitos tästä! Just tommosia knit housuja oon etsinyt vaikka kuinka pitkään ja niitä ei ihan joka merkillä ole. Aivan ihania juttuja, pus!

 • Miina

  Hei Vilma! Adidaksen vaatteissa on kyllä design ja laatu kohdallaan, joten onkin todella ikävää, ettei yritys mielestäni panosta tarpeeksi eettisesti (ja ekologisesti kestävään) tuotantoon. Onneksi Adidas Groupin sivustoilla kerrotaan, että yhtiö pyrkii aktiivisesti parantamaan tapansa:) Olitko tietoinen Adidaksen tuotantomenetelmistä ja oletko koskaan ajatellut vaihtaa yhteistyökumppaniin, jonka tuotanto olisi jo nyt kestävämmällä pohjalla? Anteeksi jos kommenttini vaikuttaa jotenkin syyllistävältä, se ei ole tarkoitukseni. Kaikin puolin kestävästi tuotettu muoti on vielä lapsen kengissä, joten toivoisin, että hyödyntäisit julkisuuttasi sen edistämiseksi. Hyvää alkanutta kesäkuuta sinulle!

  • Vilma Peltonen

   Kiitos Miina hyvästä kommentista! :)

   Sen käsityksen/tiedon mukaan mikä mulla on, on Adidas ottanut isoja harppauksia eettisissä ja ekologisissa asioissa viime vuosina. En tiedä onko mikään varteenotettava merkki täysin puhtoinen. Mitä asiasta olen lukenut, ei Adidaksen kilpailijat ainakaan ole sen parempia ja toisaalta minulla painaa paljon myös terveys-ja hyvinvointinäkökulma. Adidaksen kengät ovat tuki- ja liikuntaelimistölle ne, joita voi oikeasti käsi sydämellä suositella. Mutta voisin kyllä asiaan paremmin perehtyä vielä ja konsultoida myös suoraan Adidasta asiasta. Toki toivoisin todella, että tähän eettisyys/ekologisuus asiaan tulisi muutos koko vaateteollisuuteen. Tässä kuitenkin esim. aika tuore artikkeli helmikuulta, jossa kerrotaan kuinka Adidas valmistaa muovijätteestä lenkkareita ja pyrkii karsimaan neitseelisen muovin kokonaan pois tuotantoketjusta: http://www.is.fi/mystyle/art-2000005070177.html

   Ainakin nämä postauksessa esittelemäni tuotteet ovat myös valmistettu Portugalissa, ei halpatyömaissa. :)

 • Neiti S

  Halusin tulla sinua kiittämään Vilma! Sinun kauniit kuvat ja hyvin tekstit ovat inspiroineet minua niin paljon, että löysin tänä aamuna itseni Yoga Flow tunnilta. Nautin tunnista kovasti ja aion mennä jatkossakin. Joten kiitos sinulle hyvästä alkusysäyksestä! ☺️

 • Tiinatuulia

  Ihanan inspiroivia kuvia, oikein kutsuvat treenien pariin :)

 • Nää on kyllä mun all-time-lemppari kuvat susta! <3