Monday Inspiration #2

29.05.2017 / ,

Life is all about balance.

Gelatoa ja salaattia. Matkustamista ja paikallaan pysymistä…
Viimeisen kuvan alle 5 minuutin lounassalaatti sisältää salaatinlehtiä, pinaattia, basilikaa, kurkkua, porkkanaa, mansikoita, edellisenä päivänä tehtyä hummusta, lampaanmaito fetaa, siemeniä ja tahinia. Kuvan kirjasta tulossa myöhemmin oma postaus ja palaan taas Bali-vinkkeihin tällä viikolla. Kookosvesi on loistava palautusjuoma treenin jälkeen ja kehon nestetasapainon ylläpitäjä! :)

Monday Inspiration #1  ”Do what you love and you´ll never have a problem with Monday.”

Leave a comment

7 kommenttia

 • mjau

  Heipsan Vilma! Kookosvedestä tuli mieleeni nesteytys ja niinpä kysyn; ootko joskus tutkinut asiaa nimeltä vesi? Olen törmännyt vähän väliä kyseiseen teemaan, mutta tieto on hajallaan ympäriinsä enkä saa siitä kunnon otetta. Lähdevettä, kookosvettä ym. ylistetään ja vesijohtovesi kehotetaan suodattamaan. Ymmärtääkseni käänteisosmoosi olisi suodattamisista paras, mutta tiedän tosiaan asiasta aivan liian vähän.
  Kuulen mielelläni jos olet tutkinut veden suodattamista ja/tai mineralisointia. Jokin tässä resonoi ja tuntuu tärkeältä, kun vettä kuitenkin kulutan litroja päivässä.
  Ehkä jopa aihe postaukselle?

  • Vilma Peltonen

   Moikka Mjau! Oon perehtynyt kyllä veteen joskus enemmänkin ja meillä perheessä lapsuudenkodissani on ollut vedenkäsittelyjärjestelmä niin kauan kuin muistan puhdistamaan vesijohtovettä. Vaikka periaattessa meidän talo on paikalla, missä pitäisi olla hyvä vesijohtovesi (kuten Suomessa aina mainostetaan), niin suodatimen pussit nähtyäni en voi olla samaa mieltä. Ällöttävää, miten paljon hyvään sudattimeen jää vedestä kaikenlaista. Vettä tulee tosiaan juotua niin paljon päivittäin, että haluaisin ehdottomasti hankkia itse kunnon suodatinjärjestelmän kunhan elämäni asettuu. Täällä Italiassa tosin juon pääosin pullotettua vettä (muuta siinä muovijäte ja muovista irtovat kemikaalit taas mietityttävät). Englannissa käytin perus suodatinkannua, mutta niiden teho on aika huono.

   Kannattaa perehtyä tähän sivuun, jos aihe kiinostaa: https://www.amway.fi/tuotemerkit/espring-fi
   Meillä lapsuuden kodissani on siis tuo vedenkäsittelyjärjestelmä.

   Tässä postaukseni vedenjuonnista, mutta laitan mietintään, josko tekisin uuden postauksen aiheesta:

   http://vilmap.com/2016/01/02/drink-water/

 • Ihania kuvia! Voi kun olisin ehtinyt näkemään tämän postauksen maanantaina niin olisi omakin viikko voinut alkaa positiivisemmalla mielellä :) Loistava postaussarja! xx

  http://www.shakespeareandsparkle.com/