Q&A video bloggaamisesta

15.05.2017 / ,

Treffattiin Monan kanssa muutama viikko takaperin Helsingissä ja päätettiin kuvata pieni vlogi, jossa vastaamme yleisiin kysymyksiin bloggaamista koskien. Meillä molemmilla on Monan kanssa mentorointikokemusta bloggaamiseen liittyen ja olemme huomanneet kumpikin, että monet bloggaamisesta kiinnostuneet pohtivat samoja asioita esimerkiksi valokuvaamiseen, kameroihin, koodaamiseen, blogipohjaan ja yhteistöiden saamiseen liittyen. Koska alalle ei voi opiskella, olen itse pyrkinyt näistä bloggiin useamminkin kirjoittamaan, joten sinänsä videossa voi toistua teille tuttuja ajatuksiani.

Sen sijaan täysin uutena on video, jossa puhun jonkun toisen kanssa. Huomasin, että jatkossa pitää keskittyä rytmitykseen enemmän, sillä tässä tuntuu, että välillä puhun Monan päälle. ;) Ulkopäin jutustelumme voi vaikuttaa siis paikoin vähän hengästyttävältä, koska Monan kanssa tunnetaan vain niin hyvin ja ollaan molemmat innostuneena kovia puhumaan keskenämme. Tästä aiheesta, kun olisi riittänyt meillä vielä loputtomasti puhuttavaa ja tuli hirveä kiire saada video jotenkin pakettiin ennen, kuin Mona juoksi junalle. :D

Mutta itse tykkäsin kovasti tehdä tämän tyyppisiä videoita ja kiitos Monan rohkaisun, editointitaitojen ja kannustuksen saatiin tällainen toteutettua. Jos näytätte peukkua, niin tehdään jatkossa ehdottomasti lisää. Ehkä jostain yleisemmästä teemasta joka koskee vielä enemmän jokaista, kuten Q&A video ravinnosta, meditoinnista/joogasta tai kirjoista, sillä nämä ainakin ovat meidän molempien intohimoja bloggamisen lisäksi. :) Kertokaa siis ihmeessä mielipiteenne videosta!

Monan blogiin pääset tästä. :)

Tallenna

Tallenna

Leave a comment

9 kommenttia

 • Moi!
  Täytyy näin 7 vuotta blogganneena ihmisenä tunnustaa, etten kovin hyvin oo saanut lukijoita, mut luulisin, että silti pikku hiljaa facebookin kautta oon saanut näkyvyyttä blogilleni ja muutaman kommentinkin blogiini saanut. Harmillisen monta kertaa aloittanut uudella ja taas uudella blogilla, jolloin lukijat eivät ole löytäneet minua. Se harmittaa mua näin jälkikäteen. Ja se aika on nykyään kortilla itselläkin. Joten se haittaa tosiaan mua saamasta lukijoita. Tuo yhteistyöjuttu oli kiinnostava. Mut jos haluut käydä kurkkaamassa blogiani, olisin iloinen jos antaisit mielipiteesi, mistä pidät blogissa vai pidätkö laisinkaan? Mulla on osana arkea kuntosali harjoittelu, josta kirjoitan myös blogissani, mutta kirjoitan paljon muustakin.

  P.S. Ihana video, lisää ehdottomasti videoita!

 • Anniina

  Moikka!

  Tosi kiva video, näitä ehdottomasti lisää! :) Eikä itseäni ainakaan haitannut, että välillä puhuitte Monan kanssa päällekkäin, siinä vain vahvistui se ajatus, kuinka tärkeä ja merkityksellinen aihe teille on :)

 • Oli kiva ja mielenkiintoinen video :)
  http://westendmum.fi

 • Tosi kiva tämmöinen keskustelutyylinen video, kirjoista olisi hauska nähdä/kuunnella samanlainen. :)

  Videokuvaamisesta en mitään tiedä, mutta jos palautetta saa antaa niin tarkennuksen voisi ensi kerralla lukita johonkin, sillä tuo automaattisen tarkennuksen sahaaminen on ehkä vähän häiritsevää. Tai sitten mulla vaan silmissä heittää, mikä sekin on vaihtoehto. :D

  Aurinkoista viikkoa!

  • Vilma Peltonen

   Kiitos paljon Anna kommentista!! :) <3 Ja hyvä pointti toi tarkennus. :)

 • Ihana video, näitä ehdottomasti lisää! Tällainen keskustelutyylinen video oli kivaa vaihtelua ja musta oli hellyyttävää huomata kuinka innoissanne olitte itsekin <3