Pääsiäissmoothie

12.04.2017 /

Pääsiäinen lähestyy ja päätin eilen aika extempore aikaistaa Suomen matkaani niin, että lähdenkin jo parin päivän päästä Suomeen! Nyt viimeiset päivät Italiassa pitävät sen verran kiirettä, että tässä jo instagrammin puolella nähty smoothieohje. Erityisesti tämä sopii flunssapotilaille runsaan inkiväärin ja c-vitamiinin ansioista. Nimesin smoothien tänään kuitenkin viikon yleisen teeman mukaan pääsiäissmoothieksi. Keltainen=pääsiäisruokaa, vai mitä! Ja onhan tämän maku erittäin raikas ja keväinen. Tiedättekö ne Yosan sitruunan makuiset kaurakiisselit?! Minulla oli vuosia sitten niihin ihan himo – ja tämä smoothie maistuu niiltä!


SITRUUNAINEN INKIVÄÄRISMOOTHIE (V,G)
0,5-1 rkl inkiväärisosetta
pakastettu banaani
appelsiini
sitruuna
1rkl chian siemeniä
0,5 dl kookosmaitoa
0,5 dl vettä

Kuori ja pilko banaani etukäteen pakkaseen. Sekoita ainekset tehosekoittimessa ja nauti heti. :)


LEMON GINGER SMOOTHIE (V, G)
0.5-1 tbsp minced ginger, frozen banana, orange, lemon, 1 tbsp chia seeds, 0.5 dl coconut milk, 0.5 dl water

Before hand peel and chop the bananas and put them into the freezer. Mix the frozen banana and the other ingredients in a blender and enjoy immediately. :)


 

Tallenna

Leave a comment

4 kommenttia

 • Nauskis

  Hei Vilma, onko kuvan pilli muovia tai lasia ja uudelleenpestävä- ja käytettävä kenties? Olen etsinyt jonkin aikaa jo kestopilliä smoothienjuontiin, kertakäyttöisistä tulee turhaa roskaa.

  • Vilma Peltonen

   Moikka Nauskis! Kyllä kyseessä on käsnpuhallettu lasipilli, joka sopii niin kylmiin kuin kuumiin juomiin. Tässä linkki tuotteeseen: http://www.naturesdesign.fi/muut-tuotteet/ :) Mukana tylee myös pulloharja, jolla pillin saa putsattua hyvin. :) Mustakin on kiva, että tällaisia ekologisempiakin versioita löytyy!

 • Nauskis

  Jes kiitos, pitää pistää tilaukseen!

 • annisuzana

  Oon tehnyt tätä nyt melkein joka päivä, niin hyvää että oon ihan koukussa! Kiitos kun jaoit reseptin. :)