Paras ravintola Ubudissa

09.03.2017 / ,

 

Ubud ehti tulla hyvin tutuksi 12 päivän aikana, vaikka osan ajasta olimme vain resorteissa. Hyviä ruokapaikkoja Ubudissa riittää, mutta meidän suosikki oli Herb Library. Ravintola sijaitsee ihan keskustan lähellä ja ensimmäisen hotellimme kanssa samalla kadulla (Jl Jembawan). Söimme täällä jo ensimmäisenä iltana, joten rima nousi heti alkuunsa ravintoloiden suhteen aika korkealle. Palasimme ravintolaan vielä useamman kerran ja paikka piti pintansa. Tosin toisella kerralla mansikka-mustapippuri-raakasuklaa-karamellikastike jälkiruoka ei enää ollut ollenkaan niin satumaisen hyvää kuin pitkän lennon jälkeen ensimmäisellä kerralla. Muuten ruoka ei pettänyt kertaakaan kummallakaan meistä.

Täällä tuli kokeiltua kaikkea sushibowleista, keittoihin, salaatteihin, munakoison väliin rakennettuihin leipiin, mehuihin ja superfoodsmoothiehin. Jälkiruuat olivat täällä myös ihan superhyviä. Halvemmallakin Balilla syö, mutta Eurooppaan nähden hintataso oli kuitenkin tosi edullinen. Alkuun tuotiin aina dippivihanneksia ja tahinikastiketta sekä erilaisin hedelmin, vihanneksin ja yrtein maustettua mineraalivettä. Jos joku kokeilemani paikka maailmassa osaa yhdistää huipputerveellisen ruuan loistaviin makuihin täydellisesti -se on tämä. :)


Herb Library, my favorite restaurant in Ubud! So healthy and delicious! ♥

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Leave a comment

6 kommenttia

 • M

  Tuli mieleen, että jos meette Gili Trawanganille, niin siellä on vegaaniravintola Café Pituq. Käykää siellä. Sekin oli aivan ihana paikka ja niin hyvää ruokaa! Jopa mieheni mielestä niin hyvää, että hän ehdotti pari kertaa että käytäisiin uudestaan siellä. Ja hän on aina tosi tarkka lihan/proteiinin suhteen. Eli kertoo paljon :D

 • Vilket bra namn pa restaurang. Njut av resan! Ser underbart ut! Kram fran Zurich //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

 • Kuulostaapa hyvältä. Tahinia menee tällä hetkellä sellaisia määriä että melkein odotan pienimuotoista kyllästymistä :D

 • Oi, tuo vihreä juoma näyttää niin raikkaalta..!
  http://westendmum.fi

 • Tiinatuulia

  Voi että mikä unelmapaikka- menee varmasti tiukasti korvan taakse odottamaan oman Bali-unelman toteutumista :)