Aamupalalla Watercress Cafe:ssa

27.02.2017 / ,
 

Tähän asti reissua olemme nauttineet hotelliaamiaisesta, mutta tänään skippasimme sen, koska olimme jo 6.30 liikenteessä. Teimme kunnon aamukävelyn maisemareitillä (tästä tulossa oma postaus myöhemmin) ja sen jälkeen kävelimme nälkäisinä Monkey Forest Roadilla sijaitsevaan Watercress-kahvilaan. Olin lukenut tästä paikasta ensimmäisen kerran Ellan blogista ja nyt teki mieli acai bowlia – enemmän sellaista aamiaista, jota yleensä syömme. Täällä on olemme syöneet hotellissa aamuisin pääosin balilaiseen tyyliin riisiä!

Kahvila toi mieleeni melkein enemmän New Yorkin kuin Balin, mutta täältä ainakin länsimainen löytää varmasti itselleen sopivaa syötävää. Hintataso on vähän kalliimpi, mutta miljöö on tosi viihtyisä pidempään hengailuun ja huomasin, että paikalla oli kasa englanninkielisiä aikakausi- ja sanomalehtiä. Käymisen arvoinen paikka ehdottomasti! :)


Our delicious breakfast today in Watercress Cafe (Monkey Forest Road/Ubud.)

Leave a comment

4 kommenttia

  • Vau, onpa hienon näköiset annokset! :D

  • mjau

    Näyttääpä ihanalta! Ite en watergressistä erityisemmin välittänyt, mutta sieltä sain saaren parasta masala chaita! Sadepäivän pelastus.
    Nyt tuli mieleen suositella esim. Bali Budaa (alakerrassa myös ihana kauppa) sekä Warung Biah Biahia, toinen on Jl Goutamalla ja toinen etelämpänä lähellä sitä isoa supermarkettia. Tosi edullista ja herkullista paikallista saa viahista ja balibudasta ihanaa kaikkea.
    Nauti! Mahtava seurailla sun löytöjä Balilla!

  • A detta ser ut som en dröm frukost! Kram från Switzerland, //Sofia ( http://www.sofiacm.com )