Alexan kirja

15.09.2016 / ,
book1 book2 book5 book3 book4

Alexa on yksi niistä ihanista kollegoista, joiden kanssa olen blogiurani aikana ystävystynyt. Ihailen esimerkiksi Alexan asennetta työtä ja elämää kohtaan, siinä on ihminen, joka tekee eikä vain puhu tai suunnittele. :)

Monet teistä ovatkin varmasti huomanneet, että Alexalta ilmestyi juuri esikoiskirja Nuoren Naisen Opas. Kirjassa on paljon hyviä konkreettisia vinkkejä arkeen ja juhlaan. Tiivistäisinkin niin, että mielestäni Nuoren Naisen Opas on kaunis, kevytlukuinen opas, jonka lukee nopeasti, mutta johon varmasti tulee palattua. Itse esimerkiksi tykkäsin paljon materiaaliosiosta niin sisustuksessa, kuin pukeutumisessa. Materiaaleihin en ole itse sen kummemmin perehtynyt, joten tästä sai käytäntöön helposti sovellettavaa tietoa. Yksi vinkki lähti myös heti käytäntöön, Alexa kertoa harjaavansa hiukset suihkussa Tangle Teezerillä hoitoaineen vaikuttaessa… Itse aina kirjaimellisesti takkuan märkien hiusteni kanssa, mutta tämä auttoi asiaan!

Yksi erittäin tuulinen päivä keväällä kuvattiin Alexan kanssa yhdessä kirjan treenikuvat, joten kolmen aukeaman verran kirjasta löytyy myös kuvia, joiden kameran takana meikäläinen hääri. :) Voin suositella kirjaa lämpimästi kaikille kauneudesta, estetiikasta ja hyvästä arjesta kiinnostuneille. Onnea vielä Alexa hienosta kirjasta! ♥

Kuvien raikkaassa vihersmoothie bowlissa on kurkkua, varsiselleriä, pakastepinaattia, limeä, sitruunaa, ananasta ja spiruliinaa. :)

VP2

Leave a comment

7 kommenttia

 • Huomasinkin tämän kirjan jokin aika sitten jossain nettikirjakaupassa ja mielenkiinto heräsi heti! Aivan ihania kuvia tässä postauksessa Vilma <3

 • Nämä sun kuvat, niin raikkaita! Hyvännäköinen bowl :)

 • Katja

  Tosi hyvä kirja! <3

 • Pakko kyllä varmaan käydä ostamassa tää kirja. :) Tulevaisuuttakin ajatellen, olis hauska joskus vuosien päästäkin palata tähän (vielä jos olisi oma tytär!) ja katsoa minkälaista silloin vuonna 2016 oli, mikä on muuttunut jne. :)

  Mukavaa viikonloppua <3

  • Vilma Peltonen

   Totta, toi on kyllä hyvä pointti, etät tällainen kirja on varmasti todellinen helmi vaikka omalle (mahdolliselle) tyttärelle joskus! :) <3