12 x Keskity Näihin Menestyäksesi

11.09.2016 /
focus

Keskity siihen, mihin voit vaikuttaa.

Priorisoi olennainen. Tee vähemmän, mutta keskity enemmän. Kaikkea ei voi tehdä, joten valitse tarkkaan. Valitse sen mukaan, mihin tähtäät, mikä on sinulle tärkeää. Keskittyminen on sitä, että osaa sanoa ei.

Anna itsellesi parhaat mahdolliset lähtökohdat: blokkaa häiriötekijät.

Sulje pois negatiivinen energia. Keskity itsessäsi ja muissa hyvään. Älä keskity siihen mitä menetät, vaan siihen, mitä saat.

focus2

Keskity, mitä SINÄ haluat. Mutta keskity kuuntelemaan muita, silloin kun ne eivät ole mielipiteitä sinun valinnoistasi.

Tee päätös ja pidä se. Ole sisukas ja näytä itsellesi. Koko maailmalle. Luo visio ja keskity pitämään lopputuloksesta kiinni. Mutta keskitä ajatuksesi ja voimasi muutokseen, älä mahdolliseen lopputulokseen.

Keskity antamiseen älä kilpailemiseen, niin elämästä tulee parempaa. Keskity uuteen, älä vanhaan.

Älä herpaannu epäonnistumisesta tai haasteista. Pidä taukoa ja lepää, kun siltä tuntuu, jotta löydät taas voimasi keskittyä uudestaan.

focu3

Tee mielikuvaharjoittelua, näe itsesi jo siellä. Löydä polkusi, flowsi, oma juttusi. Löydä se keskittymällä hengittämään ja kuuntelemaan sisintäsi.

Keskity hetkeen, missä oletkin. Keskity ja ole läsnä.

Keskity siihen, mitä haluat, koska saat sen, mihin keskityt.

focus3

Ja jatka, kunnes saavutat haluamasi.

VP2

Tallenna

Tallenna

Leave a comment

21 kommenttia

 • YES! Just näin! Huippu hyvä postaus ja upeita kuvia sinusta :)
  xx
  http://mariannelle.com

 • Kiitos Vilma, tämä postaus tuli tarpeeseen. Välillä aina unohtaa, että mihin onkaan menossa, kun on niin monta mielenkiintoista polkua matkan varrella. Huikeat kuvat! <3

  • Vilma Peltonen

   Kiitos paljon Outi ihanasta kommentista! Ja totta, monta mielenkiintoista polkua! Mutta se on parempi kuin ei yhtään.. :)

 • Lotta

  Kyllä! Hyvä, ajatuksia herättävä kirjoitus ja ihanat kuvat.

 • Max

  Vähän mutta pelkkää asiaa!

 • Nanne

  Tää oli just se, mitä tähän hetkeen tarvitsin, kiitos. <3 Valinnat ja päätökset eivät ole vaikeita, ainoastaan epämukavuusalueelle astuminen ja pelko epäonnistumisesta. Pus Vilmis!

 • lotta

  Ihan sairaan hienoja kuvia! Näytät niissä viisaalta :)

 • Jenny

  Word!

  Oletko muuten oleillut Como-järven suunnalla kuinka paljon? Olen itse lähdössä sinne lomailemaan lokakuun lopussa ja ottaisin mielelläni vastaan suosituksia ravintoloista, ulkoilu-/vaellusreiteistä tai mistä tahansa must see-paikoista. :)

  • Vilma Peltonen

   Moikka Jenny ja kiitos! <3 Comolla olen kyllä usempaan otteeseen päiväreissuilla käynyt, mutta silloin Milanon malliaikoinani ja siitä on niin kauan aikaa, että en oikein muista mitään.... :o Mutta yksi erinomainen sushiravintola jäi mieleen... En usko, että Comon kokoisessa paikassa on montaa sushiravintolaa, joten jos sellaiseen törmäätte kannattaa, ehkä kokeilla. ;)

   Comoltahan on tosi lyhyt myös Sveitsin puolelle Luganoon. Siellä olen ollut enemmänkin tänä kesänä ja voin kyllä suositella!! Jos sinne päätätte lähteä, niin kommentoi, niin annan vinkkejä! Ja vielä lähempänä on itseasiassa Mendrisio. Se on Italian ja Sveitsin rajalla ja siellä on iso outletkeskus FoxTown sekä aivan ihana tunnelmallinen ravintola/gratto http://www.grottoloverciano.ch/

   Ihanaa matkaa! :)

 • Katja

  Kiitos paljon huippu hyvä postaus! <3

 • Sara

  Kiitti tästä.. Otan talteen nää ja aion lukea silloin kuin keskittyminen herpaantuu (mikä on kohdallani aika usein). Esimerkiksi tää viikko oli mulle suuri pettymys asioiden takia joihin en voi vaikuttaa. Mutta nyt tajuan että tällä viikolla mietin juuri sitä mitä menetin vaikkei siitä mulle mitään hyötyä Oo. Itselleni auttaa just toi visualisointi paljon. Ja varmaan se ettei miettis asioita joihin ei voi enää tai ei oo koskaan voinutkaan vaikuttaa. Ja se että ei mieti mitä muut tekee

 • Kiitos erittäin inspiroivasta postauksesta!