2 x Vinkki Smoothie Bowliin

21.08.2016 /
IMG_9780 copy

Smoothie bowleihin en ole kyllästynyt vieläkään, vaikka niitä vuosia olenkin syönyt viikoittain. Yksi syy on varmasti, että niitä voi varioida loputtomasti. Kauneus on tietysti myös smoothie bowlien juttu ja halusinkin nyt vinkata kaksi suosikkilisääni, joita käytän tällä hetkellä paitsi koristeluun myös makua tuomaan.

1. Kirpeän smoothie bowlin paras lisä on mielestäni pehmeä ja täyteläinen luomu mantelivoi. Rakastan mantelivoita kaikessa (joskus lusikoin sitä jopa suoraan purkista)… ;) Kun purkin säilyttää huoneenlämmössä, pysyy mantelivoi juoksevana ja siitä saa kulhon päälle tehtyä kauniita kiekuroita tai roiskeita.

Valitettavasti en tarkalleen muista mitä tähän smoothiehen tuli, mutta ainakin pakastemarjoja (punaherukka, mustaherukka, vadelma), riisimaitoa ja banaania.

IMG_9803

2. Pehmeän ja miedon makuisen smoothien uusi suosikkilisäni on Urtekramin luomu pakastekuivatut granaattiomenan siemenet. En ollut tiennyt, että tällaisia edes on olemassa, mutta sain näitä blogin kautta pussin testiin. Niin ihana rouskuva koostumus ja makean kirpeä maku – totaalinen ihastuminen! Ja näyttää aika kivoilta koristeena. :)

Tässä smoothie bowlissa on 2 rkl Puhdistamon Energiasmoothie mixiä (sis. kurkuma, ruusunmarja, tyrnimarja, porkkana, maca, mango), pakastettuja banaanipaloja, appelsiini ja pala tuoretta ananasta + vähän vettä.

smoothiebowl2

Onko teillä jotain suosikkilisukkeita, joita laitatte smoothie bowlin päälle?! :)

VP2

Tallenna

Leave a comment

6 kommenttia

 • Tiinatuulia

  Raakakaakao on mulle sellainen voimaruoka, että sitä sujahtaa kyllä joko jauheena tai nibseinä melkein joka smoothieen. :) täytyykin kokeilla tuota kuivattua granaattiomenaa jos sitä löytyisi täältä Turustakin, kuulostaa hyvältä!

 • Oih, mäkään en tiennyt noista pakastekuivatuista granaattiomenan siemenistä! Täytyy ehdottomasti kokeilla sillä rakastan granaattiomenaa mutta välillä se tuore versio on vaan ”liian vaivalloinen”. Kiitos vinkistä <3

  • Vilma Peltonen

   Ihan samat sanat! :D Granaattiomena on ihana hedelmä, mutta usein liian työläs.. Nämä kuivatut versiot eivät mitään edullisempia ole, mutta yllättävän riittoisia…makua on niin paljon, että yksi teelusikallinenkin riittää.. :)

 • Nam miten herkullisen näköisiä :) Itse olen tehnyt paljon Acai bowleja :) Niin super hyvää!
  xx
  http://mariannelle.com