4 x Favorites

gingin

1.Monen muun tavoin olen täysin ihastunut Gin Gins -inkiväärikaramelleihin.  Näissä on kuitenkin koukuttumisvaara. Itse rakastan näiden koostumusta ja tuoreen inkiväärin tuomaa ”tulisuutta”. Karamellit on makeutettu ruokosokerilla ja ovat gluteenittomia, laktoosittomia, lisäaineettomia ja vegaanisia. Sokeria nämä siis sisältävät, mutta ovat nämä irtokarkkia parempi ratkaisu leffaherkuksi! Itse myös aina imeskelen karamellit, joten ei näitä paljoa tule kerralla syötyä. ;) Gin Ginsejä myydään ainakin luontaistuotekaupoissa. Omat suosikkimakuni ovat maapähkinä, kahvi ja original.

/ Gin Gins Candies ♥

_MG_9197

2.Monesti Q&A postausten yhteydessä saan kysymyksen, mikä on lempituoksuni. Vastaan aina, ettei minulla ole yhtään luottotuoksua. Vaikka ajatuksena minusta olisi kiva tuoksua aina samalle, niin todellisuudessa tykkään vaihdella tuoksuja fiiliksen mukaan. Koska matkustan paljon, toimii minulla muutenkin pienet matkapakkauskoot parhaiten. Nyt kuitenkin tuntuu, että olen löytänyt ”oman tuoksuni”. Giorgio Armanin Armani Maniaa kuvataan näin: pehmeä, lämmin ja tyylikäs tuoksu, jossa on muun muassa mandariinia, pionia, magnoliaa ja vaniljaa. Tuoksut toimivat aina erilailla eri henkilöillä. Tätä käyttäessäni olen saanut eniten ”ihana tuoksu” kommentteja, joten otan sen merkkinä, että tämä toimii itselläni.. Aion siis hankkia lisää Armani Maniaa, kun pikkupulloni loppuu! :)

/ Giorgio Armani Mania Femme Perfume ♥

_MG_8062b

3.Sain joku aika sitten päätökseen Cecilia Samartinin La Peregrina -kirjan ja toinen osa oli mielestäni yhtä hyvä kuin ensimmäinen. Minulla meni kauan ennen kuin tartuin tähän toiseen osaan, vaikka ensimmäistä osaa hehkutinkin täällä jo syksyllä. Minulla on taipumus lukea aina jotain faktapohjaista kirjaa, josta on jotain suoraa ”hyötyä”.  Mutta sitten kun nappaan romaanin käteen, luen sen hetkessä ja mietin, miksi en lue enemmän romaaneja. (Ehkä siksi, että haluisin lukea romaanin saman tien kokonaan ja muut askareet tulee laiminlyötyä ;)). Hyvä kirja saa kuitenkin todella rentoutumaan ja vie mukanaan ihan toiseen maailmaan ennen nukkumaan menoa. Nyt kolmas ja viimeinen osa odottaa tiistain lentomatkaa jo valmiina.

/Cecilia Samartin´s books ♥
  kenkä

Ultra Boost running shoes / Adidas by Stella McCartney (here)

4.Rakastan Adidas by Stella McCartenyn treenikenkiä ja niiden monipuolisuutta. Kengät sopivat niin juoksulenkille, salille kuin vapaa-aikaankin. Kengät ovat myös poikkeuksellisen kevyitä, joten minulla on aina tällaiset matkoilla mukana. Stella McCartenyt Adidakselle suunnittelemissa kengissä on silti yksi miinus.. Ne ovat niin hienoja, että olen alkuun aina säästellyt kenkiä. Tuntuu, etten halua kuluttaa niitä ja ne tuntuvat jopa liian tyylikkäiltä lenkille. :D Tämä kuvassa näkyvä malli on kuin tossu, jossa on iskuvaimennettu pohja. Yläosa on kangasmainen ja istuu kuin nakutettu.

/ Adidas by Stella McCartney shoes ♥

VP2

*postaus sisältää mainoslinkin*

Leave a comment

7 kommenttia

 • Sama juttu tuoksujen kanssa. Tosin voisin rajata sen ”oman” tuoksuni siten, että tuoksun aina Armanilta – tälläkin hetkellä vuorottelen kahta heidän tuoksuaan ;)

  • Vilma Peltonen

   Heh, kiva että muitakin samanlaisia. ;) Minulla on monta ystävää, jotka tulevat mieleen aina tietystä tuoksusta. Vaatteet naulakossakin tunnistaa helposti tuoksun perusteella ystävän omaisuudeksi, mutta itse en tunnistaisi edes itseäni tuoksun perusteella. :D

 • Ging Gings -karkit on niiiiin koukuttavia! Samaa voi sanoa Cecilia Samartinin kirjoista, mulla on vielä kolmas osa tuosta sarjasta lukematta, mutta odotan sitä jo innoissani! Luin myös saman kirjailijan Kaunis Sydän -teoksen, voin lämpimästi suositella sitäkin, aivan ihana tarina <3

  • Vilma Peltonen

   Kiva kuulla, pitääkin itse tilata myös tuo Kaunis Sydän! Kiva kuulla, että se oli myös hyvä. Samartinista on tullut yksi lempikirjailijani ihanan kirjoitustyylin vuoksi! :)

 • Uu, tuo Armanin tuoksu kuulostaa todella ihanalta! Täytyypä käydä tuoksuttelemassa seuraavan kerran kun kauppaan eksyy :)

  http://shakespeareandsparkle.com/

  • Vilma Peltonen

   Armanilla on kyllä monta ihanaa tuoksua, joten suosittelen tuoksuttelemaan. ;) Juuri tämä Armani Mania on sopivan sensuelli ja raikas omaan makuuni. :)

 • Emilia

  Hei!
  Mulla olisi sulle erikoinen kysymys. Olen etsinyt juuri tätä Cecilia Samartinin kirjatrilogian toista osaa, La Peregrina, jo pitkään pokkarina. Netissä kahlatessani kaikkia mahdollisia ja mahdottomia väyliä löytää kyseinen teos, tuli vastaani tämä sun blogi, josta bongasin juuri sen mitä etsin. Kovakantisena olen kirjan löytänyt, mutta tavoittelen käsiini nimenomaan pokkariversiota. Sitä ei jatkuvasta etsimisestä huolimatta tunnu myytävän suomenkielisenä missään, ei edes nettikaupoissa eikä kirpparitkaan ole tuottaneet tulosta. Joten, toiveikas kysymykseni sulle on, mikäli kirjasi on pokkariversio, kuten kuvasta päätellen on, olisitko mahdollisesti suostuvainen myymään oman kappaleesi mulle? Maksaisin siitä mielelläni haluamasi hinnan.

  Terveisin,
  (epätoivoinen) Emilia