5 x My Favorite Cook Books

06.03.2016 /
_MG_6781 _MG_6805 _MG_6863 _MG_6822 _MG_6841

Tein aikaisemmin postauksen, jossa kerroin 10 suosikki self help -kirjaani ja lupasin tehdä samanlaisen postauksen keittokirjoista. Aluksi ajattelin nimetä kymmenen, mutta lopulta päädyinkin vain viiteen. Nämä ovat nimittäin ne keittokirjat, jotka minulla on Englannissa ja jotka ovat inspiroineet minua lähikuukausina. Kirjat muistuttavat paljon toisiaan: niitä yhdistää kasvisruoka, sokerittomuus ja gluteenittomuus. Monet reseptit ovat vegaanisia tai ainakin maidottomia. Reseptit ovat siis saman tyyppisiä, mutta ehkä juuri siksi nämä toimivat minulla niin hyvin, koska kirjat vastaavat omaa kokkaustyyliäni, jossa yksinkertaisuus, helppous ja terveellisyys ovat avainasemassa. Lisäksi kirjoissa käytetään paljon minun lemppari raaka-aineita.

1. Deliciously Ella – Ella Woodward
2. Deliciously Ella Every Day – Ella Woodward
3. Viljaton Kattaus -Emmi-Liia Sjöholm
4. Kiitos Hyvää -Virpi Mikkonen
5. Kiitos Hyvää Pikaruokaa -Virpi Mikkonen


SUMMARY: In one of my previous posts I wrote about my 10 favorite self help books and I promised to do a similar post on cook books. Three of this books are in Finnish but two in English: 1. Deliciously Ella – Ella Woodward 2. Deliciously Ella Every Day – Ella Woodward. What are your favorites?

VP2

Leave a comment

8 kommenttia

 • Tiina H.

  Tätä oli kiva lukea, täytyykin tutustua noihin deliciously Ella-blogin Ellan kirjoihin! Meillä luottokeittokirjoina toimii useimmin ihana My New Roots, Vege!, sekä Jenni Häyrisen Katukeittiö :)

  • Vilma Peltonen

   Kiitos Tiina kommentista! Toi My New Roots on ollut mulla jo niin monta kertaa kädessä ja oon meinannut sen ostaa, että ehkäpä se on seuraava hankintani! :)

 • Noi Deliciously Ella kirjat kiinnostaa kyllä kovasti ja olen niiden ostamista pohtinut jo useamman kerran, pitäisi varmaan rohkaistua vaan kokeilemaan :) Oma tämän hetken suosikki on Jamien Everyday Super Food.

  http://shakespeareandsparkle.com/

  • Vilma Peltonen

   Mä oon taas miettinyt tuota Jamien kirjaa. Se on ollut täällä Englannissa monen kirjakaupan näyteikkunalla pitkään, mutta en ole vielä raaskinut ostaa. Kiva kuulla, että suosittelet, ehkä joskus sen hankin. :) Noita Ellan kirjoja suosittelen kyllä tosi paljon!

 • Essi

  Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! <3 Oon saanut sun blogista niin paljon vinkkejä ja motivaatiota kasvisruokavalioon, hyvinvointiin ja positiivisen elämänasenteen ylläpitämiseen. Kivaa kevättä sulle Vilma! :)

 • iida

  Moi!

  Kumpaa noista Ellan kirjoista suosittelet, jos on pakkoi valita toinen :P?

  • Vilma Peltonen

   Ensimmäistä. :) En edes osaa sanoa perusteluksi muuta kuin, että itselläni on ollut se paljon enemmän käytössä… :)