Fitness24Seven (+ilmainen treenikokeilu)

07.01.2016 /

fitness24seven

_MG_0302 _MG_0327 kopio fitness24seven _MG_0271 fitness24seven _MG_0372 kopio

fitness24seven *Yhteistyössä Fitness24Seven

Tähän aikaan vuodesta monet aloittavat treenaamisen ja hankkivat uuden kuntosalikortin. Jos minun pitäisi valita aerobisen ja lihaskuntotreenin väliltä vain toinen, valitsisin lihaskuntotreenin. Olen huomannut, että varsinkin naiset painoa pudottaessaan lisäävät lenkkeilyn määrää, mutta kuntosaliharjoittelu on se, millä pystyy kroppaansa eniten muokkaamaan haluttuun suuntaan. Lihaskuntoharjoittelun hyödyistä riittää asiaa omaksi postauksesi, mutta nyt haluan vinkata yhdestä hyvästä kuntosalivaihtoehdosta.

Viimeksi Suomessa käydessäni kävin testaamassa Seinäjoelle avatun uuden kuntosalin, Fitness24Sevenin. Suuntasin Epstorille, minulle tuttuakin tutumpaan kauppakeskukseen ja löysin toisesta kerroksesta hyvin valoisan ja avaran kuntosalin. Ensi reaktioni oli aika lailla, että wau. En suoraan sanoen odottanut, että sali olisi niin hyvännäköinen. Olin mieltänyt Fitness24Sevenin ”halpasaliksi” ja poikkeuksellisen edullinen sali onkin, mutta puitteissa se ei yllättäen näkynytkään. Kuukausi kuntosalilla maksaa vain alle 20e kuussa ja kuntosaliin ei täydy edes sitoutua (!).

Tämä Ruotsista lähtöisin oleva kuntosaliketju on nopeimmin kasvava kuntosaliketju Pohjoismaissa ja nyt salilla ensimmäistä kertaa vierailtuani, en ihmettele ollenkaan miksi. Odotin tosiaan jotain pelkistettyä paikkaa, jossa olisi vain kaikki oleellinen ja johon mennään pumppaamaan rautaa, ei viihtymään…

Kuntosalilla oli kuitenkin kaikki ja paljon enemmän, mitä tarvitsee. Kaikki kiilsi uutena ja koko ympäristö oli puhdas, kivasti järjestelty ja juuri sellainen, mitä itse salilta toivoisin. Salilta löytyi useampi tila, jossa saa myös omaa rauhaa ja suuret ikkunat ulos. Naisille oli lisäksi oma tilava treenihuone, josta iso plussa. Vastaanotossa palvelu oli tosi ystävällistä, pukuhuoneet hyvät ja muutenkaan en keksi mitään valittamista. Lisäksi sali on (kuten nimikin kertoo) auki ympäri vuorokauden.

Sain tarjota lukijoille hyvän tilaisuuden tutustua omaan lähimpään Fitness24Seven saliin. Koodilla FITNESS24SEVEN saat yhden ilmaisen treenikerran, missä tahansa Suomen Fitness24Seven salilla 29.1.2016 asti. Lisäksi saleilla on ”recruit a friend” kampanja, jossa vanhalle jäsenelle hyvitetään 3kk treeniaikaa, kun uusi jäsen liittyy. Kampanja on voimassa 29.1.2016 saakka ja tämä kampanja on voimassa Espoossa, Kokkolassa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Porissa ja Seinäjoella. Kaikki te, joilla on jo salijäsenyys noihin kaupunkeihin, kannattaa siis houkutella kaveri mukaan!

Jos asuisin vielä Seinäjoella, luulen että hankkisin juuri tänne Finess24Seveniin salikorttini. Suosittelen siis lämpimästi testaamaan. :)


Last time when I was In Finland I visited my old hometown Seinäjoki. There is new gym Fitness24Seven that I tried out and liked a lot.

VP2

Leave a comment

3 kommenttia

  • Vilma

    Heippa! Miten tämä etukoodi toimii, täytyykö se sanoa vastaanottoon vai pystyykö netin kautta hyödyntämään sen? Vastaanottoajat näemmä vaihtelevat melko paljon kuntokeskuksittain, ja mietinkin että suunnistaisiko salille vastaanotto vai omien aikataulujen mukaan:)

    • Vilma Peltonen

      Moikka Vilma! Vastaaottoon pitää sanoa ensimmäisellä kerralla, koska jos vastaanotto ei ole auki tarvii kulkukortin. :)