The Best part of my overall look?

19.11.2015 / , ,

*yhteistyössä Oral-B

_MG_7008-2b

_MG_6984

_MG_6999

_MG_6947

_MG_7041
asu

instaEsprit Jacket+shirt (*gifted) / & Other Stories scarf / Topshop jeans / Deppie shoes

Kirjoitin viime viikolla postauksen hymyilyn voimasta ja siitä, miten se on vaikuttanut omaan elämääni. Nyt Oral-B haastoi minut pohtimaan, mikä rooli hymyllä on lookissani ja ulkonäössäni.

Sanotaan, että hymy on naisen paras meikki. Allekirjoitan lauseen täysin. Hymy on minulle myös jonkinlainen tavaramerkki tai brändin osa.. Kuulostaapa kamalan harkitulta, mutta ei. Tämä siis tuli vain nyt mieleen, kun pohdin aihetta ja tajusin valikoivani mieluiten hymykuvia blogiin ja instagrammiin.

Minä nimittäin hymyilen yleensä asukuvissa. Muotibloggareille ei monesti ole tyypillisintä hymyillä kuvissa niin, että hampaat ja naururypyt raikuvat. Mutta, ehkä näin minä erotan asukuvani muotimaailmasta hyvinvointikategoriaan? Kävelinhän minä ekan catwalkinikin niin, että hymyilin lavan päässä (kukaan ei ollut kertonut, että lava ei ole yhtä kuin hymyily ja että muotimaailmassa hymyily ei ole maailman cooleinta). ;)

Iso hymy on minulle nimittäin aika luontaista. Nuorena ei ollut mitään ongelmaa hymyillä leveästi läpi kahden ja puolen minuutin hengästyttävän voimisteluohjelman. Kansikuvia ottaessakin, kyllä minä voin hymyillä 150 ruutua putkeen ”hammashymyä”.. Hymy tulee helposti, kun fiilis on hyvä. Hymyllä on tärkeä merkitys tyylissäni, mutta ei korkojakaan koko aikaa päällä pidetä.

En myöskään pidä hymyäni ollenkaan ”täydellisenä”, esimerkiksi etuhampaani menevät ristiin (näkyy hyvin tietyssä kulmassa ja valossa), mutta kuka nyt täydellistä hymyä kaipaakaan. Pidän vain hampaistani ja ajatuksistani huolta, jotta tekee mieli hymyillä useammin. Koska kyllä, mielestäni olen kauneimmillani hymyillessä. Mielestäni jokainen ihminen on. Ilme on enemmän kuin ruumiinosa ja siksi, minusta on helppo vastata, että hymystä pidän itsessäni ulkoisesti eniten. Todennäköisesti myös sinussa.

Voiko hymyllä siis olla merkitystä tyylissä?! Ehdottomasti. Sanotaan, että silmät ovat sielun peili. Ehkä hymy on sitten sydämen peili.


SUMMARY: I wrote last week a post about the Power of smile and I reflected on what kind of affect smiling has had on my life. This time Oral-B challenged me to reflect about the role a beautiful smile plays in my overall look.

They say that a smile is the best make up any girl can wear. I agree with it completely and usually I smile also in outfit photos (even if it’s not that common at least in fashion blogs). An expression has much a bigger meaning than any body part. So it’s easy for me to answer that I like my smile the most in my overall look. Probably in you too. :)

Can smiling have an affect on your style? Of course. There is a saying that goes: ”your eyes are the window to your soul.” So maybe a smile is the mirror of your heart.


fallback[2]

VP2

Leave a comment

10 kommenttia

 • Olen pitkään miettinyt, miksi asukuvissasi on aina jotenkin erikoinen fiilis, siis että ne saavat aina ihan erilaisen fiiliksen minussa aikaan kuin yleensä muotiblogien kuvat. Mutta se on se hymy!! :) :)

 • Alina

  Voi että, että ootkin kaunis ja inspiroiva!:) Tuli taas tähänki päivää paljon piristystä, koska sun hymy vaan on niin sanoinkuvailemattoman upea! Harvoin jaksan lukea yhtä blogia näin intensiivisesti mutta tätä jaksan! Oon pitkään lukenu sun blogia ja aina vaan jään ihasteleen enemmän ja enemmän sua! Vaikutat todellakin hyvinvoivalta ja onnelliselta ja vielä työskentelet mallina niin Wou! En löydä edes sanoja miten paljon ihailen sua tän blogin kautta! Toimit todella isona inspiraation lähteenä varmasti monelle muullekkin kun mulle❤️ Jatka vaan blogia just sellasena omana ittenäs mitä oot tähänki mennessä ollu! Kiitos ja kumarrus❤️

  • Vilma Peltonen

   Ihana Alina<3 Kiitos paljon kommentistasi, joka sai vielä isomman hymyn huuliin. ;D Kivaa päivää ja kiitos! :) xx

 • Päivi

  Mun mielestä on parasta juuri se, että hymyilet kuvissa isosti ja silmiin saakka! Se todella erottaa sut eduksesi monista muista bloggaajista. Tulee sellainen olo, että sulla on hyvä fiilis ja sitten itsellekin tulee hyvä fiilis :) Mallimaailman kannalta voisi ajatella, että mallit voisivat hymyillä kuvissa vielä useammin (varsinkin ns. kaupallisissa kuvissa) , koska silloinhan vaatetta esittelevä henkilö näyttää siltä, että vaate päällä on kivaa. Mun mielestä se kävisi järkeen.

  En koskaan ole huomannut sun hampaissa mitään vinksallaan olemista, hyvin osaat kuvakulmasi :) Olen kyllä itse aikuisena kiittänyt monesti kunnallista hammashoitoa omasta hymystäni. Se vuosien tuska ja rauta suussa meneminen kannatti, kun saatiin kaikki hampaat edes jotakuinkin vierekkäin asettumaan. Mutta hampaissakin on mun mielestä ulkonäöllisesti paras taso se, etteivät ole liian täydelliset. Laminaatit tms. ei mun mielestä näytä hyvältä.

  Tulipahan avauduttua, kiitos postauksesta! :)

  • Vilma Peltonen

   Ihana kommentti!! Kiitos paljon Päivi ja samaa mieltä sun kanssa siitä, että esim. ylivalkaistua jenkkihymyä kauniimpi musta on sellaiset luonnollisen valkoiset hampaat. :) Hyvä pointti myös, että jos on elämästään vuoden tai kaksi raudat suussa, se palkitsee kyllä loppuelämäksi. :)

 • Tiedätkö, mä oon aiemmin ajatellutkin, että onpa ihanaa kun hymyilet sun kuvissa! Se todellakin erottaa tämän blogin monista muista. Musta vaan on paljon kivempi katsella iloisen näköisiä ihmisiä. Ja jos ajattelen itseäni kuluttajana ja olisin katsomassa muotinäytöstä tai kuvia, niin todennäköisemmin kiinnostuisin enemmän vaatteesta jos malli hymyilisi. En kyllä ymmärrä miksei hymyily kuulu catwalkeille. ;) Mä ainakin ajattelen, että jos ihminen näyttää iloiselta niin vaatteetkin näyttävät paremmalta. Se on vaan se fiilis mikä tulee.

  Kiitos muuten myös valmennuspostaukseen laittamastasi linkistä Ulrikan blogiin! Luin melkein samalta istumalta kaikki jutut, oli niin hyviä teemoja. Ja tottahan se varmaankin on, että parempi miettiä niitä hyvän elämän työkaluja jo silloin, kun mitään ei varsinaisesti ole pielessä -koska silloin kun on, niin ei välttämättä jaksa keskittyä omaan hyvinvointiinsa samalla tavalla etsiäkseen uusia keinoja ja malleja.

  • Vilma Peltonen

   Ihana kommentti Anna, kiitos. :) <3 Kiva, että blogivinkki Ulrikan kirjoituksiin oli myös mieleinen! Siellä on kyllä tosi hyviä aiheita! :)

 • Tiina H.

  Voisin kyllä ottaa itse oppia sinusta tuon hurmaavan hammashymyn käytön suhteen :) sitä pitäisi treenata, koska oma hymyni on aina jotenkin kaino ja vähäeleinen – kertooko tämä sitten minusta jotain, en tiedä, sillä pinnan alla kuitenkin paistaa aurinko ja liika tosikkuus on kaukana… :D

  • Vilma Peltonen

   Kiitos kun kommentoit Tiina! :) Mutta ei ei sussa varmatsi mitään vikaa ole. ;) Silmien hymyily ja katseen lämpö on usein se isoin asia, joten eiköhän se sisäinen aurinko paista susta, vaikka hammashymy ei oliskaan sun juttu. Mutta toki aina voi koittaa! :D