2 Healthy Restaurants In Copenhagen

02.11.2015 / , ,

Healthy Restaurants In Copenhagen by Vilma P.

Hyvin pukeutuvia ihmisiä, inspiroivia kahviloita, trendikkäitä vaatekauppoja ja kauniita katuja… se jäi mieleeni Kööpenhaminasta. Olen tehnyt nyt kaksi pikavisiittiä kaupunkiin, mutta toivon, että ensi kerralla ehdin viipyä pidempään. Voisin pikanäkemältä suositella Kööpenhaminaa erittäin lämpimästi viikonloppulomakohteeksi! Vaikka yleensä en mikään shoppailija ole, juuri tänne voisin lähteä ostoksille.

Eniten vaikuttunut olin kuitenkin ruokatarjonnasta ja nimenomaan sen terveellisyydestä ja ”ajanhermoilla olosta”. Tuli vähän sama fiilis kuin Nykissä Sohossa pyöriessä. Koen monesti helpommaksi tehdä ruuat itse, koska mieluisia ruokapaikkoja ei ole ihan joka paikassa. No täällä iski sellainen olo, että voisinpa syödä Kööpenhaminassa joka päivä. Halusin vinkata kaupunkiin matkaaville kaksi pikaruokaravintolaa, jotka tarjoavat puhdasta, luonnollista ja herkullista ruokaa.

// Well dressed people, inspiring cafes, trendy shops and beautiful streets… That’s what stuck into my mind from Copenhagen. I’ve done now two quick trips to Copenhagen but I hope next time I’m able to stay a little longer. I could easily suggest this city as a good weekend trip destination based on my experiences! I’m not really a shopper but I could visit Copenhagen just for it.

Although, I was most impressed buy the food and in particular about how healthy and contemporary it was. I more or less got the same feeling as when I was in New York walking around Soho. It’s usually much easier for me to make my own food because there isn’t that many places around where I would love to go. But here I wished I could eat in Copenhagen everyday. I wanted to suggest two vey good places that I went to. Both of them serve clean, organic and delicious food.

Vilma P. visiting Copenhagen

42RAW
Söin elämäni parhaan hampurilaisen bataattiranskiksilla, nam!!! Join myös ihanan raikkaan ”Chicago-mehun”, jossa oli pinaattia, omenaa ja basilikaa. 42Raw tarjoaa kasvispohjaista ruokaa, jossa ei ole valkoista sokeria, gluteenia, maitotuotteita tai säilöntäaineita. Tästä paikasta voisi moni ottaa mallia. Niin terveellistä, mutta silti mauista tinkimättä.

// Here I ate the best sweet potato hamburger I’ve ever had, yum!!! I also had a fresh ”Chicago juice” that was made of spinach, apple and basil. 42Raw offers vegetable based food that is sugar and gluten-free. The food is dairy and preservative free also. Other places should take some inspiration from this place. It’s so healthy but also delicious.

 
Healthy Restaurants In Copenhagen by Vilma P.

Healthy Restaurants In Copenhagen by Vilma P. Healthy Restaurants In Copenhagen by Vilma P. Healthy Restaurants In Copenhagen by Vilma P.

PALAEO
Toinen paikka heti äskeisen 42Raw-ravintolan vieressä oli myös kuin minulle tehty. Blogini monet reseptithän sopivat joko raakaravintoon tai paleoruokavalioon. Palaeossa oli tarjolla jopa bulletproof-kahvia, jota juon melkein joka aamu!  Itse otin herkullista suklaaraakakakkua ja porkkanamehua, mutta listalla oli myös erilaisia pääruokia kuten ”Eggwhite wrap” ja ”Bolo” eli bolognese, jossa spagetti on tehty kasvissuikaleista.

//The other place just next to 42Raw was also like made for me. The major part of my blog recipes fit in well with a raw or paleo food diet. Paleo served also Bulletproof coffee which I drink nearly every morning! I ordered a delicious piece of raw chocolate cake and carrot juice. The menu had some mains as well like ”Eggwhite wrap” and ”Bolo” which was a spaghetti dish but instead of pasta they used vegetable stripes.

Healthy Restaurants In Copenhagen by Vilma P. Healthy Restaurants In Copenhagen by Vilma P.

Healthy Restaurants In Copenhagen by Vilma P.
Vilma P. visiting Copenhagen

vp2

Leave a comment

3 kommenttia

  • Ilmi

    Moi Vilma, ja paljon onnea Zalandon blogipalkinnosta :)! Tuossa toiseksi ylimmäisessä kuvassa sinulla on tosi kaunis takki, olen etsiskellyt samantyylistä ja mietinkin, mistä olet löytänyt omasi :)?

  • Katja

    Kiitos tosi paljon vinnkkejistä! <3 Pitää käydä sielläpääin käymässä