Päivä valokuvaajana

01.10.2015 / ,

ade1 kopio
*yhteistyössä Marks&Spencer

Tämän kuukauden Marks&Spencer yhteistyöni on tähän mennessä ehkä kaikkien aikojen suosikkini, koska tehtävänäni oli tällä kertaa stailata ja valokuvata toinen. Pääsin blogini juurille, tästähän kaikki lähti. Onneksi sitä on kehitytty jonkun verran kolmessa vuodessa. ;)

Tykkään toki itsekin olla kameran edessä ja itselleen on helpoin valita vaatteita, mutta rakastan silti kaikkein eniten kuvata mallitestejä. Tällaisia yhteistöitä voisin tehdä vaikka joka päivä!! Vanha tuttuni ja mallikollegani Adeliina mainitsi kesällä, että olisi joskus ihana, jos voitaisiin kuvata yhdessä. Ade vastaa täydellisesti omaa luonnollista, hehkuvaa, sporttista ”kauneusihannettani”, joten sain vision heti, että tähän juttuun pyydän Aden malliksi. Onneksi ajankohta kävi, koska en voisi kuvitella Marks&Spencerin syystyyliin sopivampaa lookkia. Lisäksi meillä oli älyttömän hauskaa! Kiitos suloinen Ade!

Päivä alkoi, kun kävimme yhdessä valitsemassa asun keskustan M&S:n liikkeestä. Valinnan varaa oli paljon ja ah, niin ihania syysvaatteita.. pooloja, nahkahameita, pehmeitä neuleita ja herkullisia värejä. Itse ostan aina pillifarkkuja housuiksi, mutta nyt näiden kuvien tyylin inspiroimana aion hankkia ehkä löysät nilkkapituiset housut. Muodikkaat ja tyylikkäät. Samoin moni takki jäi mieltä kaivelemaan, eikö olekin superkivoja nämä jotka ovat kuvissa? :)

Valokuvia itseasiassa tuli niin paljon, että jätin osan toiseen postaukseen. Ehkä innostuin vähän, kun pääsin pitkästä aikaa valokuvaamaan ja käytössäni oli vielä niin hyvä malli. Itse tykkään kuvista tosi paljon, tyyli ja tunnelma ovat juuri sitä ominta minua. Mitä mieltä te olette? :)

_MG_0391_MG_0383cade3_MG_0430 kopio _MG_0330_MG_0515_MG_0462 kopioadeliina_MG_0436
_MG_0298 kopioade2_MG_0438
_MG_0510_MG_0485
_MG_0384mv kopio _MG_0663 _MG_0697 Model Adeliina Arajuuri/ Paparazzi
Photos Vilma Peltonen / Vilma P.
Outfit Marks & Spencer (shoes model´s own)

vp2

Leave a comment

10 kommenttia