Viikon hyvän olon poiminnat

27.09.2015 /
inspo

Jo viides Sunday Inspiration postaus, aika kyllä juoksee! Muutin otsikkoa, mutta teema sama.. ;)

Viikon vinkki
En raaski heittää mitään ruokaa roskiin, edes kaurapuuron jämiä. Sekoitankin loput puurot yleensä esimerkiksi proteiinipannukakkutaikinaan. Yksi hyvä keino on tehdä marjapuuroa, kuten tässä kuvan aamiaiskulhossa. Laitoin blenderiin periaatteessa marjasmoothien värkit, mutta sekaan myös loput kaurapuuron jämät. Toimii! Jos haluaa yllättää rakkaan, goji-marjoilla saa helposti sydänkoristeen pintaan. ;)

_MG_9051

Viikon salaatti
Itselläni on taipumus tehdä salaatit suoraan annoksina lautasille. On kuitenkin aika kätevää tehdä iso satsi salaattia kulhoon, vaikka syöjiä olisikin vähän. Tämän yritän ottaa tavaksi, koska salaattia tulee tehtyä silloin valmiiksi enemmän ja siitä riittää helposti myös evääksi tai välipalaksi.

_MG_9736

Viikon treeniasu
Yksi lukijoista toivoi treeniasuihin liittyvää postausta, jossa kertoisin millaisia treeniasuja käytän eri liikuntamuodoissa. Olen aikamoinen Adidasfani + minulla on heidän kanssa yhteistyösopimus, joten 99% kaikki treenivaatteeni ovat Adidakselta.
Tässä juoksuasussa on monta suosikkiani ulkoiluun:
Adidas by Stella McCartney fleece-vuorinen juoksupaita, juoksukengät
Adidas trikoot, takki, toppi
Gina Tricot Sport vyölaukku

_MG_8868

Viikon herkku
Rakastan mulperimarjoja ja ne ovat myös tavallaan paheeni, jos nyt paheeksi näin terveellistä asiaa voi kutsua. Voisin syödä helposti pakettillisen kerrallaan, koska niin hyviä nämä toffeen makuiset marjat ovat. Mulperit sisältävät runsaasti kuitua, rautaa sekä C- ja K-vitamiinia. Napotelen niitä välillä sellaisenaan, mutta suosikkini on heittää mulpereita ja gojimarjoja vihersmoothiekulhon päälle. Nam!

_MG_9758

Viikon haaste
Testasin eilen tästä postauksesta löytyvää banaanileipäohjettani uudestaan. Onnistui ehkä jopa vielä paremmin kuin viikko sitten, koska nyt lopputulos oli ihanan kuohkea ja kohonnut. Jos testaatte ohjetta, olisi hauska kuulla, miten onnistui. Yksi lukija tagasikin minut jo instagrammiin, kun oli kuvannut tuotoksensa. Minusta on aina tosi kiva nähdä, kuka blogiani lukee! Itseasiassa olen löytänyt monta seurattavaa instagram-tiliä ja blogia oman blogini lukijoiden joukosta. Uskon, että jos teitä kiinnostaa aiheet minun blogissani, on asia myös toisin päin. Eli jos haluatte linkatkaa bloginne kommenttiboksiin, niin käyn tutustumassa niihin heti kun ennätän. :)

banaanileipävp2

Leave a comment

17 kommenttia

 • Liisa

  Ihanat nää sun inspiraatiopostaukset! :)

  Jos sua kiinnostaa kurkata mun blogi, niin kirjoitan blogissani myös kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista :)

  http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

  Oon ite kanssa tulossa ens perjantaina Blog Awardseihin, ja olis ihana törmätä suhun :)

  • Vilma Peltonen

   Kiitos Liisa, luin sun blogia illalla ja jään kyllä seuraamaan! Uusin resepti menee kokeiluun! Huippua! :)

  • Vilma Peltonen

   Niin ja olis kiva törmätä perjantaina! Yritän tunnistaa sut, mut tuu moikkaan, jos sä näet ensin! :)

 • Katri

  Argh, lisää suolaa haavoihin mulle kun saan ihastella muiden täydellisesti onnistuneita leipiä :-( no vitsivitsi :-)

  • Vilma Peltonen

   Heh, sori. ;) Kuten arvelit, ehkä se oli banaaneiden koossa tai muussa. Never know, mutta vika ei ollut sussa. :p <3

 • Pinja

  Sinun postaukset kyllä saavat jokakerta inspiroitumaan! Itse olen viettänyt syksyny ylioppilaskirjoitukseen lukiessa ja vaikka kuinka juuri liikunnasta ja ruokavaliosta ei saisi karsia, niin niistähän ne muutokset on täytynyt tehdä että lukemiselle jäi riittävästi aikaa. Nyt kun YOt on vihdoin ohi olisi aika palata normaaliin rytmiin ja sinun postaus sai minut nyt kyllä toimimaan! Olet huippu<3

  Kirjoitan itse lifestyle/muoti/wellness blogia, tässä linkki! http://pinjafin.com/

  • Vilma Peltonen

   Jeee, lisää lukijoiden blogeja, odotan jo että ehdin tutustumaan niihin. Kiitos linkistä! :) Ja ihana kommentti, kiitos!! :)

 • Jenni

  Moikka!
  Olen seurannut blogiasi jo pidempään saaden inspiraatiota aina valokuvaamisesta terveellisiin herkkuihin. Tein juuri viime viikolla kirjatilauksenkin sinun kirjapostauksista innostuneena (ostoskoriin eksyi KonMari, onnellisuusprojekti ja beautiful mess photo idea book!). Kiitos mielenkiintoisesta blogista!

  Itse kirjoittelen lifestyle blogia. Blogista löytyy tekstejä ja kuvia vähän kaikesta mm. kuntosalista ja terveellisistä ruoista sisustus ja matkustus juttuihin! :)

  Lovemylife-j.blogspot.fi

  • Vilma Peltonen

   Hei Jenni, ihana kuulla!! Käyn tänään illalla ajan kanssa katsomassa blogiasi, kuulostaa tosi hyvältä! :)<3

 • Riina

  Hei, olen jo pidempään miettinyt, miksi niin moni fitness- ja lifestyle-bloggari on gluteenittomalla ja maidottomalla ruokavaliolla. Kannattaisiko muidenkin kun keliaakikkojen ja maitoallergisten soveltaa tällaista ruokavaliota? Aiheesta olisi kiva kuulla jonkinlainen postaus! :)

 • sanna

  Tulen niin hyvälle tuulelle lukiessani sinun blogiasi, kuuluu ehdottomasti päivittäin kaihviseuraksi! Blogisi on inspiroinut ja auttanut ainakin minua hyvin paljon! Maukkaat ja vatsaystävälliset reseptit ja ruokaideat sekä aurinkoinen asenteesi ei voi saada kuin hyvälle tuulelle ! Varsinkin vatsaongelmien kanssa kamppailevalle tämä blogi on oikea aarre, ja kirsikkana kakun päälle innostat ainakin minua liikkumaan ja elämään terveellisesti ! Kiitos siis ihanasta blogista!

 • Elisak

  Olen seurannut tätä blogia jo jonkin aikaa ja pidän etenkin sun pohdiskelu-postauksista! Vaikka muutkin toki luen mielenkiinnolla läpi :)
  http://www.karhusportscience.com

 • Jutta

  Sun blogi ja kuvat todellakin inspiroi mua, kiitos siitä! Itse kirjoitan nyt blogia silloin tällöin vaihto-oppilaan näkökulmasta. :)
  http://wiensjutta.blogspot.ch/

 • Hilla

  Olipas ihana tuo marjapuurovinkki! Näyttää tosi raikkaalle :)

  Halutessaan mun blogia saapi käydä kurkkimassa. Sieltä löytyy kaikkea hyvinvointiin liittyvää ravitsemustieteilijä-liikunnanohjaajan näkökulmasta :)

  ~Hilla
  http://thisismycupofcoffee.blogspot.fi/

  • Vilma Peltonen

   Joo tuo marjapuuro on kyllä ihanaa. :) Kiitos paljon linkistä, kuulostaa hyvälle! Laitoin sen äsken kirjanmerkkeihin ja käyn heti lukemassa ja tutustumassa kun ehdin! :)

 • Sanna

  Tuo salaatti näyttää sen verran hyvältä, että pakko kysyä mitä aineksia siihen laitoit? :)