Kuvankaunis Limone sul Garda

24.06.2015 / ,

_MG_1210
Olin haaveillut Gardajärvellä käymisestä siitä asti kun vietin paljon aikaani nuorempana Milanossa mallin töissä… En silloin koskaan päässyt Como-järveä pidemmälle, mutta mieleeni jäi, että joskus haluan nähdä tuon monen suositteleman ja kauniiksi kehuman Gardajärven.

Vuosia myöhemmin tapasin avopuolisoni, jonka seurauksena aloin viettämään lomani vain muutaman tunnin automatkan päässä Gardasta ja niinpä pääsin vihdoin vierailemaan tässä lumoavassa paikassa viime viikolla. Kyseessä on Italian suurin järvi, joten sen ympärille mahtuu monta pikkukaupunkia. Kävimme päivän aikana muutamassa eri paikassa, mutta ehdottomasti haluan nostaa teille esiin sitruunapuistaan kuuluisan, kauniin pikkukaupungin Limone sul Gardan. Jos tulee mahdollisuus, käykää täällä!! Annan nyt kuvien puhua puolestaan, mutta ravintolavinkkinä voin suositella Limonessa Ristorante Gemmaa. :)

_MG_1270 copy_MG_1333_MG_1188 copy_MG_1278_MG_1234 copy_MG_1046_MG_1031_MG_0884 copy_MG_0945_MG_0844 copy_MG_1056_MG_1144_MG_1012_MG_1192_MG_1061 copy
vp

Leave a comment

6 kommenttia

 • Henna

  Upeita kuvia! Olen itse menossa samoihin maisemiin elokuussa. Kiitos ravintolavinkistä, nimittäin huomasin heidän nettisivuiltaan että ravintolassa ollaan tietoisia keliakiasta. Itselläni tuo inhottava sairaus on, ja sen takia hieman jännitänkin tulevaa Italian matkaa, vaikka tiedän ettei italialainen ruoka ole pelkkää pastaa. Olisiko sinulla jotain vinkkejä siihen, miten Italiassa pärjää gluteenittomalla ruokavaliolla? :)

  • Vilma Peltonen

   Kiitos Henna, kiva jos tästä oli iloa! :) Ravintoloissa on mielestäni hyvä valikoima ruokia, jotka eivät sisällä viljatuotteita. Grillatut kasvikset, salaatti ja esim. merenelävät ovat hyvä vaihtoehto. Listalla on yleensä aina myös risottoa, lihaa, juustoja. Ja mielestäni erikoisruokavaliot on huomioitu yllättävän hyvin monissa paikoissa! :)

 • Ihania kuvia! Garda-järvellä on kyllä niin kaunista niin kuin muuallakin Italiassa :)

 • Kiitos vinkistä! Reilun viikon päästä pääsen nauttimaan Gardajärven auringosta ja upeista maisemista. Kaikki vinkit ovat siis tervetulleita! :) Ihania kuvia ja tuo Limone näyttää niin herttaiselta, että lisään sen ”must see” -listaani.

 • Johanna

  Voi Vilma, minkä teit :) Nyt tuli todella kova ikävä entisiä kotikulmia. Gardan alue on niin ihanaa ja Limone kiva paikka.