Today´s outfit

16.06.2015 /

_MG_0756 Olisi kiva pystyä pitämään reaaliaikaisempaa blogia, koska välillä tuntuu tylsältä julkaista vanhoja kuvia ja reissujuttuja sen sijaan, että postaisin reaaliajassa. Haluan kuitenkin valita ja käsitellä kuvat huolellisesti, joten postaan yleensä edes päivän viiveellä. Nyt kuitenkin ajattelin väliin heittää postauksen joka on ajankohtainen juuri nyt, nimittäin tämän hetken asuni. Tulimme juuri Vicenzasta shoppailureissulta ja tänään on satanut ja paistanut vuorotellen, mikä näkyy asusteistani. Ihana päivä saa vielä jatkoa piktreenillä ja illalliskutsuilla. Loma-arkea parhaimmillaan. :)

_MG_0763_MG_0757 _MG_0744
Zara skirt
Topshop long vest
Tizziana shoes
Les Piéces Uniques sunnies
Topshop necklace
vp

Leave a comment

11 kommenttia

 • Tänään kauppakeskuksessa pyöriessä törmäsin ihanaan pitkään liiviin. Mietin kauan miten sitä käyttäisin, enkä oikein keksinyt mitään järkevää asua sen ympärille (joten sinne se jäi kaupan rekkiin roikkumaan). Noh, tässäpä tuli sitten vastaus, ja upea sellainen ;) Kiitos Vilma, blogisi on mielettömän inspiroiva niin monella eri tapaa! <3

 • Susanna

  Tosi upea asu, oot kaunis nainen! Ja sateenvarjo näyttää ihan mielettömän kivalta, en tiedä miksi :D

  Kiva kuulla susta myös ”live”-juttuja :)

  • Vilma Peltonen

   Kiitos!! :) Munkin milstä toi satenvarjo näytti valmiissa kuvissa tosi yllättävän hyvältä. Nää kuvat otettiin parissa minuutissa kadulla, mutta toi sateenvarjo tuo näihin mun mielestä heti jotain erikoista. :)

 • Love the look, super classy x

  http://www.lydiatrj.com

 • johannam

  Onpa ihana asu! Kiva tunnelma välittyy näistä kuvista :) sulla on todella inspiroiva blogi ja viisaita postauksia, oon lukenut jo pidemmän aikaa, mut ei oo tullut vielä kommentoitua :)

 • Siis wau! Toi viimeinen kuva <3

 • pia

  Mielettömiä kuvia! Tuo varjo on mahti näissä kuvissa!!