Gluten free Carrot Ginger Pancakes (video)

_MG_8024
_MG_7913
_MG_7903_MG_7927 copy

 

Nämä suolaiset pannukakut ovat ihan parhaita!! <3

Muistattehan myös käydä äänestämässä TÄÄLLÄ suosikkivideotanne. Osallistutte siten mm. 750 e arvoisen Canonin lahjakortin arvontaan. Meistä bloggaajista taas eniten ääniä saanut saa mm. aika mahtavan matkalahjakortin, millä voiton sattuessa toteuttaisin jonkun hurjimmista matkahaaveistani ja lähtisin jonnekin luonnonihmeille valokuvaamaan. Huomaathan, että voit äänestää niin montaa videota kuin haluat. :)  Hyvää viikonloppua kaikille!<3

 

//This Healthy Carrot and Ginger Pancakes are totally my favourites! You need: 4 eggs, 1dl oatmeal, 30g rice protein, 2 carrot, a bite of ginger, herb salt and rosemary. Mix everything together in a blender and fry in a pan. Serve with hummus, pumpking seeds and goat cheese. So delicious and great as a post work out meal as well. Have a nice weekend!!xx

vp

Leave a comment

12 kommenttia

 • amoretto

  Hei, haluaisin kysyä mihin talletat kaikki valokuvat? Oletan että sinullakin kertyy kuvia tuhansittain, ja itselläni on ongelmana suurien kuvamäärien säilyttäminen. Kone on aina ihan tukossa, mutta pelkän ulkoisen kovalevyn varaan ei jotenkin uskaltaisi luottaa. Vai uskaltaako?

  • Vilma Peltonen

   Hei ja kiitos kommentista. Hyvä kysymys, koska kuvien valtava määrä on kyllä välillä ongelma. :) Mulla on kaikki ulkoisilla kovalevyillä. On ollut jo vuosia. Joten jos niistä pitää huolta niin kyllä niihin luottaisin. Toki tosi tärkeät kuvat voi laittaa kahdelle kovalevylle. Itse oon alkanut karsia kuvat jo siirtovaiheessa. Eli valitsen adobe bridge -ohjelmaa käyttäen mitkä kuvat siirrän muistikortilta koneelle. Loput poistan raa´ asti. :)

 • Sonja

  Kiitos kivasta videosta! :) Mikä Vitamix sulla on käytössä ja suosittelisitko just sitä mallia? Tiedätkö mistä sen voisi löytää edullisimmin?

  • Vilma Peltonen

   Kiitos Sonja, kiva kuulla jos pidit videosta! :) Mun käsittääkseni Vitamixin malleja on vaan yksi ja kannuja on sitten erilaisia eri tarkoituksiin. Mutta tää peruskannu toimii tosi hyvin kaikkeen, mikä tulee Vitamixin mukana. Mä ostin tän aikoinani messuilta, siellä tää oli alennuksessa, mutta kyseessä oli Primulatorin piste. http://www.primulator.fi/ Voin suositella täysin! :)

 • Ilona

  Moikka! Mitä kaurahiutaleita käytät? Itsellä hakusessa mahd gluteeniton vaihtoehto :)

 • Jemina

  Mielettömän hyvältä kuulostava ohje! Itse herkkävatsaisena gluteenittomana arvostan, että joku jaksaa ihan videonkin ohjeesta tehdä eikä vaan pelkkää kuvaa ja ohjetta :) kiitos! Pakko päästä kokeilemaan. Riisiproteiinia en ole koskaan vielä käyttänyt. Onko käyttämässäsi riisiproteiinijauheessa makeutusaineita? Varmaan ainut joka kävisi tällekin mahalle noista urheilujauheista :)

 • Minna

  Kiva video ja kokeilemisen arvoinen resepti :)

 • elina

  Ihana video, oot super eloisa ja iloisen oloinen persoona!:D pitää kokeilla noita pannareita nam:)

 • It looks so delicious!
  Thank you for the recept.

  Lots of love,
  Ulla

  https://www.pinterest.com/tiffanyssecret/

 • Hi, i think that i noticed you visited my website thus i came to return the favor?.I am trying to to find issues to enhance my
  site!I guess its adequate to use a few of your concepts!!