My Berry Forest

21.02.2015 / ,
_MG_7752

Minulla on koko ajan suunnilleen kymmenen postausta jonossa ja toinen liuta aiheita mielessä. Ehkä materiaali loppuu sitten kun on tehnyt 2000 postausta?! Nyt karkeasti veikattuna alan lähentyä tuhatta… :D
No yksi pitkään postausjonossa keikkunut kuvakooste tulee tässä. Halusin aivan välttämättä jakaa nämä perhekuvauksen loputkin kuvat täällä blogissa. Näiden pääosissa on ihastuttava pikkuprinsessa ja aikaisemmin julkaisin puolet kuvista, joissa esiintyy söpö pikkuherra toisenlaisissa tunnelmissa. Minulla tulee näistä edelleen hyvä mieli. Onneksi perheen äiti päivittää aktiivisesti kekseliäitä ruokajuttua instagrammiin @myberryforest tilille. Ehkä joku teistä inspiroituu kuvaamaan viikonloppuna muistoja kotialbumiin –tai leipomaan marjapiirakan. ;) Rentoa lauantaita!

//I love taking photos so now and again I do some photography work when I’m in Finland. I wanted to share a few pictures from a family photoshoot I did in their home. I allready shared a few pictures here before. I get into a very good mood by looking at this photos so hope you too. :) Have a nice weekend!xx

_MG_7683
93
tyytöe7113_MG_7889_MG_7814m _MG_8503_MG_8011 copy21 vp

Leave a comment

2 kommenttia

  • Kristiina Maria

    Hauskaa, olin juuri tulossa blogiisi katsomaan mikä sen ihanan instagram-tilin nimi olikaan, uusi postaus tuli siis hyvään saumaan! :) Ihanan inspiroivia kuvia, näitä olisi kiva katsella vaikka ihan omassa blogissa tai kirjassakin. Arvostan aina sitä, että lapsille tarjotaan monipuolista ravintoa pillimehujen ja ”lastenjugurttien” sijaan (tai lisäksi, ei se pillimehu silloin tällöin maata kaada).

  • Pirita

    My Berry Forest on IHANIN instagram-tili <3