Kirja, joka koukuttaa

06.01.2015 / ,
_MG_3157

En ole hetkeen postannut kirjajuttuja, vaikka lukeminen rakas harrastus onkin. Tässä pari lukemiseen liittyvää postausta:

1. Siitä mitä luen ja mitä lukeminen minulle merkitsee:

Minä & Lukeminen

2. Siitä, miksi kannattaa lukea muutakin kuin koulukirjoja…:

Luovuudesta ja Opiskelusta

3. Kirjoja, jotka sopivat itsetutkiskeluun, inspiroimiseen ja ylipäätään uuteen vuoteen ja sen tavoitteisiin:

Kirjoja itsensä kehittämisestä

Tällä hetkellä luen Joel Dickerin kirjaa Totuus Harry Quebertin tapauksesta. Kirjassa on 809 sivua, joten se on aika järkälemäinen. Silti olen lukenut kirjaa nopeasti ja viimeiset sata sivua ovat nyt jäljellä. Tavallaan säästelen niitä, toisaalta toivoisin että kirja jo loppuisi, niin voisin lukea taas muuta (olla riippumaton kirjasta). Nyt tuntuu, että kun aloitan lukemaan, en voi lopettaa ja se on ristiriitaista. Luen paljon tietokirjatyyppisiä kirjoja, jotka eivät niinkään koukuta. Siinä on se hyvä, että ne eivät hallitse mitenkään -niitä luetaan, jos on aikaa. Nyt tämä kirja pitää minut otteessaan niin, että olen lukenut sitä jopa kuntosalilla kuntopyöräillessä.

Kirja on jakanut paljon mielipiteitä. Siitä on puhuttu paljon sen ilmestymisen jälkeen, ylistetty, rakastettu ja myös vihattu ja haukuttu. Niin tai näin, nekin jotka eivät kirjasta ole pitäneet, ovat lukeneet 800 sivua nopeasti. Itse kuulun enemmän tykkääjiin. Kirja on monipuolinen ja viihdyttävä. Aloitin sen joululukemisena ja juuri lomalukemisena kirja on koukuttavuudessaan minusta täydellinen. Mistä kirja kertoo? Kaikesta. Tämä on samaan aikaan rakkaustarina, dekkari, tragedia, komedia.. Opas luovaan kirjoittamiseen.. Kirjassa on vähän kaikkea, ja sen on kuvattu olevan sen kompastuskivikin. Oman tuomioni annan vasta kun olen lukenut kirjan loppuun. ;)

Onko kirja teille tuttu?
vp

 

Leave a comment

8 kommenttia

 • S

  Kirja oli tänä vuonna lukemistani paras. Luin sen kesällä muutamassa hassussa päivässä. Koukutti niin, että kävelinkin kirja kädessä.

 • Lora

  Täytyy vamaan ottaa tuo kirja seuraavaksi luettavaksi. Luin juuri Samppanjaruhtinas -nimisen kirja jonka ahmin yhden päivän aikana, sen verran tempaisi mukanaan. Suosittelen :)

 • Ellen

  Hei kiitos tästä. Kuulostaa aivan mahtavalta! Menin heti ottamaan selvää myös kirjailijasta (luen ranskaa pääaineena) ja kuulostaapa monilahjakkaalta tyypiltä! Ja vielä noin nuori :) Olis kyllä tosi kiva lukea ihan muistakin kirjoista mitä luet! Vaikka ne onkin tietokirjoja (itsekin rakastan lukea niitä heh), niin kyllä niistä parhaista varmaan jonkinlaista tekstiä
  Saisi kasaan ns. Esittely- tai suosittelumielessä!

 • Hi, my name is Adrienne and I am the marketing manager at StarSEO Marketing. I was just looking at your Kirja, joka koukuttaa : Vilma Peltonen site and see that your site has the potential to get a lot of visitors. I just want to tell you, In case you didn’t already know… There is a website service which already has more than 16 million users, and most of the users are interested in niches like yours. By getting your website on this network you have a chance to get your site more visitors than you can imagine. It is free to sign up and you can find out more about it here: http://dl4.pl/gg7g – Now, let me ask you… Do you need your site to be successful to maintain your business? Do you need targeted visitors who are interested in the services and products you offer? Are looking for exposure, to increase sales, and to quickly develop awareness for your website? If your answer is YES, you can achieve these things only if you get your website on the network I am talking about. This traffic network advertises you to thousands, while also giving you a chance to test the network before paying anything. All the popular blogs are using this service to boost their traffic and ad revenue! Why aren’t you? And what is better than traffic? It’s recurring traffic! That’s how running a successful website works… Here’s to your success! Read more here: http://1h.ae/qjr

 • Hyvä kirjoitus! Sait juuri erään uuden katsojan blogillesi.
  Saattaa olla hieman vanha postaus kommentoida, mutta tuon silti oman suosikkini esiin.

  Minusta ainoa oikea pekoniresepti on uunissa tehty pellkä pekoni.
  Taita alumiinifolio sahalaitaiseksi pekonien alustaksi, jotta lämpö pääsee kiertämään ja pekoneista valmistuu tasaiusen rapeita ja
  meheviä. Tein myös ohjeen parhaista tavoista pekonin valmistuksessaa :
  )