4 x Terveelliset coctail-tikut

12.10.2014 /
coctailtikut katkarapu _MG_3586 copy copy _MG_3580 copy copy

Coctailtikut tuovat ensimmäisenä mieleeni 90-luvun nakki-lihapulla-viinirypäletikut, jotka työnnettiin kaverisynttäreillä pystyyn puolikkaaseen kaaliin. Tänä vuonna olen löytänyt nämä nostalgia-naposteltavat uudestaan. Sydämen muotoiset vesimeloni-tikut ovat suosikkejani, mutta tässä postauksessa on myös neljä muuta variaatiota inspiraatioksi. Maailman helpointa illanistujaisruokaa! Itse tein nämä kahdelle ihmiselle iltapalaksi, joten isommalle joukolle näitä saa tehdä paljon. Yksi keino on laittaa erilaisia raaka-aineita kulhoon ja jokainen voi koota tikkuihin haluamiaan makupaloja.

aboutsivu

Leave a comment

2 kommenttia

  • Hei Vilma, ihania cocktail-tikkuja! Täytyykin kokeilla joku kerta, kun on kavereita kylässä.

    Varsinkin nuo ananas-mustikka-mansikkatikut saavat veden nousemaan kielelle! Terveellistä ja varmasti myös herkullista.

    http://www.arcticvanilla.com/

  • Nanna

    Näyttääpä hyvältä ja on varmaan tosi fressin makusiikin! Mutta semmosta toivetta, että voisitko Vilma tehä postauksen siitä mitä tehdä kun urheilu ei väliaikaisesti kiinnosta (jos siis sulle ikinä käy niin). Koska välillä huomaa, että kun on saavuttanu jonkun tavotteensa, tulee semmonen olo ettei vaan jaksa tai kiinnosta. Ois tosi kiva jos sulla ois jotain vinkkiä avuks tähän ongelmaan.