Värikäs kvinoasalaatti

17.08.2014 / ,

Päivittäin olisi suositeltavaa nauttia viittä eri väristä kasvista ja tämä salaattiohjeen tein vuosi sitten Cosmon palstalleni tarkoituksenani saada samaan ohjeeseen kaikkien värien hyödyt. Salaatissa on suosikkejani kuten kvinoaa, korianteria, porkkanaa ja paahdettuja cashew-pähkinöitä. Kvinoa tuo ruokaisuutta salaattiin, mutta ehkä parhaiten tämä toimii lisukkeena. Erityisen hyvin se sopii evääksi, koska ainekset eivät ole vetisiä. Päätinkin julkaista nämä kuvat nyt myös blogissa, koska sopivat mielestäni päivän Picnic -otsikkoon. Pullossa on vettä, joka on maustettu jäisillä mustikoilla. Jäiset marjat on hyvä keino pitää vesi kylmänä ja maukkaana.

xVilma

Leave a comment

7 kommenttia

 • Jessie

  Ihana postaus! Mua kiinnostelee tuo maitotuotteista luopuminen, miksi niin moni terveellisen ruokavalion kannattaja luopuu niistä? Mikä on maitotuotteissa se paha/lihottava/epäterveellinen juttu? Eikö vähärasvaisten maitotuotteiden pitäisi juuri auttaa painon hallinnassa ja ne toimivat hyvinä välipaloina? Kiinnostaa kovasti:)

 • Enni

  Hei! Olen ostamassa kameraa itselleni, ajattelin kysyä vinkkejä millainen kamera olisi hyvä aloittelijalle? Tykkään valokuvata ja olen lähdössä Kanadaan vaihtoon, jossa kamera tulee varsinkin tarpeeseen. Olen ajatellut Olympuksen E-PL5 järjestelmäkameraa. Riittääkö kamera itsestään omalla objektiivillä vai onko siihen välttämätöntä ostaa objektiivi erikseen?

  ystävällisin terveisin -amatööri

  • Vilma Peltonen

   Hei Enni!

   Kiva, kun ajattelit minun osaavan auttaa, mutta täytyy sanoa, että näin paljon kuvaavaksi, minäkin olen kameroissa ja objektiiveissa aika nolon tietämätön. Itse kuvaan Canonin 5D Mark II -rungolla ja 24-105mm 1:4 L objektiivilla kaiken. Monesti kamerakaupoissa osataan neuvoa hyvin! :) Tuosta olymupksen kamerasta en osaa sanoa valitettavasti mitään. :/ Tässä esittelen Sonyn minijärkkärin jota voin kyllä suositella: http://mycosmo.fi/article/vilmap/taydellinen-matkakamera

   Toivottavasti hyvä kamera löytyy, ja ihanaa Kanadan vaihtoa!! :)

 • Nina

  Minuakin kiinnostaa toi sun maidottomuus??!!

 • I just want to say I am just beginner to blogs and seriously liked this website. More than likely I’m want to bookmark your site . You really have superb posts. Thanks for sharing with us your blog site.