Naposteltavaa piknikille (g,m)

27.07.2014 /

Viikonloppuuni kuuluu Hietsun uimarantaa, koffarin puistoa, Lonnan saarta, Eiran rantaa.. Aurinkoa, nurmikkoa, hiekkaa ja kalliota. Ja tietysti ihania ihmisiä ja meri. Blogissa on nyt muutaman päivän hiljaisempaa. Lähden myös äitini ja sisarusten kanssa Talliinaan viettämään laatuaikaa perheen naisten kesken. Jokakesäinen kohokohta!<3

Tässä kuitenkin helppo naposteluehdotus evääksi. Tarvitset tortillalettuja tai gluteenittomia maissitorilloja. Päälle maapähkinävoita ja banaanin. Läytty rullataan banaanin ympäri, kiinnitetään hammastikuilla ja leikataan veitsellä suupaloiksi. Coctailtikuista saa helposti terveellistä ja hauskaa syötävää!
Nyt vetäydyn nauttimaan kesästä. Rentoa sunnuntaita sinnekin! :)

xVilma

Leave a comment

3 kommenttia

 • Gabriela

  Ohhhh yum yum yum♥♥♥

  http://anetagabriela.blogspot.com

 • sofia

  nam<3 hei voisitko vilma please jakaa tuon mustikka tuorepuuron ohjeen?:) oon varmaan vähän tyhmä tai jotain mutta en vieläkään tajua miten se tehdään:’D

  • Vilma Peltonen

   Haha, et todellakaan ole tyhmä tms.. Veikkaan ettet ole ainoa, jolle tuorepuurot ovat vähän mysteeri. mutta siis minkä mustikkatuorepuuron ohjeen haluasisit?

   Yleisesti tuorepuuron valmistumisen idea on ettei puuroaineksia keitetä tai kuumenneta vaan puuro syntyy turvotessa ajan kanssa. Eli esim. laitetaan kaurahiutaleita, siemeniä, tattarisuurimoita tai quinoahiutaleita tms. nesteeseen useiksi tunneiksi. Maustaa puuron voi vaikka mustikalla.
   ITse tykkään sekoittaa tuorepuuroon tulevat ainekset tehosekoittimessa, jotta koostumuksesta tulee silkkisen pehmeä ja kuohkea. Hienojakoisesta tuorepuurosta tai smoothiesta myös ravintoaineen imeytyvät tehkkaammin ruuansulatuksessa. Mustikkaisen tuorepuuroon voit tehdä yksinkertaisemmillaan sekoittamalla yhteen vaikka mantelimaitoa, kanelia, mustikoita ja kaurahiutaleita. Laita seos yöksi jääkaapiin ja nauti aamulla. ;)