Kim Heroldin musiikkivideolla

20.01.2014 / , , ,

Hei kaikki ja ihanaa viikon alkua!
Itse palasin juuri Elixiasta aamutreenin parista (kävin ensimmäistä kertaa cardio run -tunnilla, suosittelen) ja pitäisi jo kiiruhtaa pakkamaan tavarat, koska tänään suuntaan Tukholmaan muutamaksi päiväksi työreissulle.
Sitä ennen tulee viimeinen postaus tästä Kim Heroldin hienosta musiikkivideo-projektista, jossa ilokseni olen saanut olla mukana. Vien tämän päätökseen näyttämällä teille viimeisenä making of -videon.

Kuvista kiitos Anthony Unaudille ja upeasta puvustuksesta kiitos Nina Hirvoselle.

Tässä vielä myös itse musiikkivideo. :)

Yritän illalla hotellilta kirjoitella vielä viime viikon treenikuulumiset, joten palaan pian! :)

xVilma

Leave a comment

13 kommenttia

 • Vilma, siulla on selkeästi näyttelijän lahjoja! Hieno tunnelma tuossa musiikkivideossa,tollanen cowboy-meininki on aina jotenki iskeny muhun :D

  Ai niin, ne häämessukuvat oli myös huippuja, hääpukuja jaksaa aina ihastella. Mukavaa viikkoa! :)

 • mansikka

  Vau, olet aivan satumaisen kaunis ja mykistävä tuossa videossa! Kim näyttää myös tosi komealta ja video on kokonaisuudessa aika mykistävä! Uskomatonta, että joku osaa tehdä jotain noin hienoa!

 • Päivi

  Nyt vasta ehdin katsoa videon. Se on upea! Ihanan tarinallinen, elokuvamainen ja selvästi huolella tehty, kuten olet jo kertonutkin. Olet niin loistava tässä videossa, selvästi osaat myös näytellä sen lisäksi, että näytät äärimmäisen hyvältä :) Kiva, että musiikkivideoon on keksitty naiselle muutakin tekemistä kuin kiemurrella ja sheikata :D

  • Vilma Peltonen

   Haha, mun ehto oli nimenomaan, et voin tehdä musavideon, mut en halua vain (yrittää) näyttää hyvältä ja sheikata ja flirttailla kameralle… :D Kiitos, kun kommentoit Päivi!! :)

 • Hansu

  Tää video on ihan mahtava ja olet kerrassaan hämmentävän upea siinä! Wau ;)

  Muutenkin innostava ja ihana blogi!! Tunnustaa uusi innokas lukija, hih! Keep going!

  • Vilma Peltonen

   Jee, kiitos Hansu. Tervetuloa lukemaan blogiani, olen iloinen kaltaisestasi lukijasta! :)

 • Hertta

  Olen jäänyt ihan koukkuun tuohon biisiin (ja videoon, oot upee!) <3

 • Linda

  Olet ihan super kaunis tossa videolla!!!

 • I just want to say I’m very new to blogging and site-building and truly liked you’re blog. Most likely I’m going to bookmark your blog post . You really have excellent writings. Cheers for sharing your website page.