The INDIE BRIDE

12.01.2014 /

Tulin tuomaan teille häämessuilta Wanhasta satamasta pienet terveiset. Huomenna näytökset jatkuu ja myöhemmin varmastikin postailen vähän enemmän kuvia messuilta, mutta tässä häänäytöksen viimeinen lookini. Käytiin ystäväni Eveliinan kanssa näytösten välissä räpsimässä muutamat kuvat ja yllätyksekseni muutaman minuutin sessio tuotti kivoja kuvia. Toki on näiden värit aika paljon jälkikäsittelyssä määritelty. :)

Mitä kuvien tyyliin ja hääpukuun tulee, se on menestyneen suunnittelijan Minna Hepburnin suunnittelema. Pidän Minnan romanttisesta vintagetyylistä kovasti. Sen jälkeen kun Kate Moss pukeutui häissään vähän tähän tyyliin, voisin kuvitella suosion tällaisiin hääpukuihin nousseen hurjasti?! Minnalle ekologiset arvot ovat olleet erittäin tärkeitä ja samasta syystä hänet palkitiin Elle Style Awardseissa. Minna tunnetaankin ekologisista ja laadukkaista kankaista, antiikkilöydöistä kuten vanhoista napeista ja sulista sekä skotlantilaisesta pitsistä. Tätä pukua voisin kuvitella hyvin käytettävän häidenkin jälkeen, toisin kuin yleensä hääpukuja.

Ihanaa sunnuntaita! :)

xVilma

Leave a comment

8 kommenttia

 • Rosita

  Wou oot upea!! Viimeinenkin kuva ihan häikäisevän kaunis!

 • Jaeida

  Moikka Vilma!

  Upeita kuvia jälleen. :-) Tämä ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta pääseekö blogissasi ollenkaan katsomaan tiettyihin kategorioihin kuuluvia postauksia? Haluaisin päästä selaamaan ruoka- ja ravintojuttujasi, mutta en löydä suoraa linkkiä / tagia niihin. Kiitos!

  • Vilma Peltonen

   Moikka ja kiitos paljon! :) Valitettavasti ei ole mitään suoraa linkkiä ravintojuttuihini, mutta MyCosmon vasemmassa ylälaidassa on hakukenttä johon voit kirjoittaa hakusanoja esim. ravinto tai gluteeniton tai smoothie jne., niin sieltä tulee ruokajuttujani. :) Blogitekstin alalaidassa on myös tagit, joita klikkaamalla tulee sen kategorian postaukset, mutta siinä on vain uudemmat postaukset mukana.

 • Maria

  ihanan näköinen <3 ja todella kauniita kuvia !

  xx Maria

  http://dejiss.blogspot.com

 • -Selena

  Sulla on todella kauniit kulmakarvat :D Oikeasti oon vähän kade! Ne tekee sinusta persoonallisen näkösen. Olet kaunis neito.

  • Vilma Peltonen

   Voi kiitos, hassua että kehut juuri kulmakarvoja kun välillä niihin menee itsellä ihan hermo. Kuvissa se ei näy, mutta kulmakarvani ovat aika pitkät ja karvat sojottavat mihin sattuu. ;) Joudun yleensä myös meikkaamaan kolot piiloon, koska tummissa kulmakarvoissa aukot näkyvät selvästi… Mutta kiitos kommentistasi. :D