Joulukuun 2.

02.12.2013 /

Jos voisin, tulisin näin maanantaiaamuna kirjoittamaan peileihinne you are beautiful -tekstin. Minua alkaa aina hymyilyttää, kun näen tuon kirjoituksen julkisen vessan peilissä/peilin tilalla. Viikonlopun jäljiltä olo ei aina ole hehkein ja muutenkin sitä helposti katsoo itseään arvostelevasti. Tämä postaus saa nyt välittää viestin: You´re looking particularly good today.

Monet ottavat myös niin sanottua joulustressiä ja vaikka tulen jakamaan blogissani jotain ideoita jouluruokiin, koristeluihin ja lahjoihin liittyen, tulee tässä kuussa blogiini muutakin kuin jouluhössötystä. Mielestäni edellä mainitut ovat viimeinen asia, mistä ihmisen kannattaa ottaa paineita. Elämässä on erilaisia elämäntilanteita ja jouluja. Välillä ei vain jaksa, huvita, ehdi tai pysty tehdä joulun eteen mitään. Ja mielestäni se on varsin ok! Parempi kun ei aseta itselleen tai muille odotuksia ja antaa joulun tulla omalla painollaan. :)
Olkaa armollisia itsellenne. You are good enough.

Mukavaa viikkoa! :)

xVilma

Leave a comment

6 kommenttia

 • kitiii

  ihana teksti! kiitos! sinäkin olet tarpeeksi hyvä vilma! pusuja!

 • iidaturku

  Työn puolesta stressaavan syksyn/alkutalven vuoksi ei ole ollut energiaa touhuta joulun vuoksi. Siksi siis kortit kuittaantuvat kuvaviesteinä ja läheisten kanssa ollaan sovittu, että ei hankita lainkaan lahjoja. Joulun pyhinä keskitytään mieluummin hyvään ruokaan ja seuraan. :)

  • Vilma Peltonen

   Mäkin korvaan kortit viestillä. ;) Ja nimenomaan, tärkeinä on hyvä seura ja yhdessä olo!

 • Olen vihdoin tajunnut etten voi saada sita suomalaista joulua ulkomailla. Tana vuonna olen luvannut etta en siis stressaa vaikka tulee varmasti tajuttoman lammin joulu eika saa laatikoita eika pimeassa loistavien kynttiloiden tunnelmaa. Meinaan nyt tehda omanlaisen, uuden joulun ja pakko menna nailla evailla.

  • Vilma Peltonen

   Mäkin olin yhden joulun Thaimaassa ja just tänään sanoin, että voisin lähteä jouluksi uudestaan ulkomaille. Jouluja tulee ja menee.. Ja mielestäni ne voivat hyvin olla välillä erilaisia. Eihän se joulu varmasti ulkomailla tunnu samalta, mutta omanlainen joulu kuulostaa hyvältä. Ja itse nyt nauttisin niin paljon jos pääsisin Hong Kongiin. ;) Ihanaa joulunaikaa sinne!