Sporttijuttuja (+voita treeniasu)

18.10.2013 / ,

Kirjoitan joka kuukausi Cosmopolitaniin palstalleni urheiluaiheisia juttuja, joten tuntuu, että blogiin niitä tulee melko harvakseltaan. Ensi viikolla kuitenkin tulossa taas treenijuttuja ja ajattelin valmistaa uusia lukijoitani kokoamalla tähän blogistani löytyviä urheilupostauksia. Halutessaan voi taas linkata lukemaan itseään kiinnostavan jutun, mutta varmasti vain tämän pätkän lukemallakin pääsee jo kärryille. ;)

Voimistelu ja tanssi ovat urheilulajeista lähinnä sydäntäni, joten venyttelymotivaatiota löytyy (joskus enemmän, joskus vähemmän). Joogaa toivoisin harrastavani useammin ja muutenkin muistavan kehonhuollon tärkeyden.

Urheilutaustani on hyvin monipuolinen. Nykyään treenaan paljon salilla, jossa sain alkuvuonna ahaa-elämyksiä, koskien mm.tehokkaamin treenaamista. Käyn myös viikottain lenkillä ja hyvät juoksukengät sekä tsemppaavat treenibiisit ovat olleellisia lenkkikavereita. Treenaan kyllä edelleen vähän kaikkea (satunnaisesti) aina tankotanssista kahvakuulaan. Jos joskus on vetämätön olo, on tämä paras treenibuusteri.

Työskentelen lisäksi sporttimallina ja lihaksia&kauneusihanteita on tullut mietittyä usein. Blogin kautta olen käynyt erilaisissa treenipäivissä esimerkiksi Stadiumin järjestämässä nyrkkeilytreenissä, sekä Saaran ja Natan crosstrainig-päivässä. Uusia lajikokeiluja on lisännyt myös tutustumiseni SportSetteriin.

Tässä vielä haastattelu personal trainerista, joka teki minulle treeniohjeman sekä vastauksiani hyvinvointiin ja liikuntaan liittyen.

n

Ja nyt rakkaat lukijat, minusta on aina kiva välillä arpoa teille jotain. Kun minulle ehdotettiin pikku yhteistyötä treenivaatteiden osalta, kiinnostuin. Olen nimittäin itse ollut aina se, joka ei meinaa raaskia ostaa treenivaatteita kovasta kulutuksesta huolimatta. Asiaankuuluvat juoksuvaatteet voivat kuitenkin motivoida lenkille, joten onneksi muotiketjuliikkeet ovat alkaneet tehdä omia urheilumallistojaan. Nämä, usein tyylikkäät mutta edulliset, treenivaateet ovat mielestäni varsin kelpoja moneen tilanteeseen.

Saankin arpoa yhdelle teistä lukijoistani vaastaavan treeniasun kuin kuvissa on ylläni. Kyseessä on siis Gina Tricot Activen urheilurintsikat, juoksutrikoot, t-paita ja takki. Valitettavasti voittajalle lähettetävät vaatteet ovat kokoa S (kuulin tästä vasta jälkikäteen :/). Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta. Jos et ole kirjautunut käyttäjä, laitathan sähköpostiosoitteesi. Arvonta-aikaa ensi viikon torstaihin.

Reipasta viikonloppua! :)

xVilma

Leave a comment

62 kommenttia