Are you a Nellyholic?

23.09.2013 /

Nellyllä on tällä hetkellä meneillään #nellyholic  -kampanja, jossa olen monen muun bloggarin kanssa mukana. Meille tarjoutui tilaisuus valita muutama lempituote kampanjan mallistosta teemalla cool-party-style. Ominta minua olisi ollut koostaa bileasu pikkumustan tai muun klassisen ympärille, mutta jotenkin valintoja tehdessäni en ollut yhtään sillä tuulella.

Olen innostunut ylipolvensaappaista ja koska löysin sellaiset mallistosta, lähdin rakentamaan asuni niiden ympärille. Nahkahame ja ylipolvensaappaat ovat supernaisellinen ja sen verran rohkea yhdistelmä, että mielestäni se kaipasi rennon yläosan. Valitsinkin mallistosta collegepaidan kenkien pariksi ja yhdistin asuun vielä pipon. Lisäksi Nellystä löytynyt takki tuo mielestäni mielenkiintoa asuun. Ei ehkä ihan tyypillisin bileasu, mutta kelpo kotibileisiin tai rennompaan juhlimiseen?

Hame, laukku ja pipo ovat omiani. Kengät, paita ja takki Nelly.comista.

 

 

xVilma

Leave a comment

4 kommenttia