OUTFIT

04.09.2013 /

Tässä ensimmäiset asukuvani MyCosmoon. Kuvaan näitä välillä lähinnä siksi, että kaikkien ruokakuvien keskellä tiedätte, kuka niitä syö. ;) Toki osaa saattaa tyylini kiinnostaa ainakin kommenttien perusteella, mutta jätän muuten muotipuolen enemmän muiden MyCosmolaisten hoidettavaksi. (Paitsi nyt sain idean, että voisin laittaa tänne ainakin yhdet muotikuvani Ateenasta ja kertoa vähän millaista kuvauksissa mallin näkökulmasta oli.. ?) Joka tapauksessa asuni on lauantailta, kun kävin Annan ja Alexan mahtavavissa synttärikemuissa.. :)

BLEISERI/ Carin Wester – PALJETTITOPPI/ Bik Bokin tulevaa mallistoa – HOUSUT/Bik Bok –  LAUKKU/ Tiger of Sweden – KENGÄT/ Depeche – KÄSIKORUT/Bik Bok – SORMUKSET/ Seppälä, Accesorises

xVilma

Leave a comment

19 kommenttia

 • Annika

  Ihana ja tyylikäs asu!! Kerro ihmeessä tästä Ateena-jutusta enemmän :)

 • J..

  Oot kyllä kaunis :)

 • .

  Se on kommenttien eikä kommenttejen tuo sana. Joku taisi tuosta jo joskus mainitakin, mutta nämä aika tavalliset sanatkin jostain syystä tuntuu välillä olevan hakuses sinulla. Ei siis pahalla mitenkään.

  • Vilma Peltonen

   Kiitos täsmennyksestä. Kukaan ei ole täydellinen?
   Olen pahoillani, että teen kirjoitusvirheitä ja välillä itsestäkin tuntuu, että onko mussa kielellisesti jotain vikaa, kun tavuttelen sanoja miten sattuu. Tiedätkös kun ihmiset jakautuu usein kielellisesti tai matemaattisesti lahjakkaisiin ja mä kuulun jälkimmäisiin. Mutta nyt voin korjata tuon sanan, jos se muitakin häiritsee.

 • milla

  toi toppi on upee!! ja oot tosi tyylikkäänä :)

 • --

  Hei! Lueskelin tuossa aiempia blogikirjoituksiasi ja sielä sanoit ettet ikinä jätä iltapalaa väliin, miksi tällainen muutos? Mitä iltapalan pois jättäminen tekee keholle? Kiitos vastauksestasi! Pyydän myös anteeksi kaikilta tarkkalukuisilta lukiojoilta kommenttiani, joiden kiinnostus on etsiä kirjoitus virheitä blogeista, tämä kommentti on täynnä niitä!:)<3

  • Vilma Peltonen

   Kiitos kommentistasi! Olenko tosiaan kirjoittanut johonkin, etten jätä iltapalaa pois?? En muista kirjoittaneeni näin tai en muista mihin yhteyteen. Eihän kyse ollut aamupalasta? Koska se pitää paikkaansa, vielä lukioikäisenä jätin usein aamupalat syömättä, mutta nyt se on päivän tärkein ja nautinnollisin ateriani. Iltapala sen sijaan jää usein syömättä, jos syön päivällisen myöhään.

   Sori, en nyt ihan vastannut sun kysymykseen, mutta jos pystyt sanomaan, mistä postauksesta luit noin, niin ehkä tiedän paremmin mitä oon tarkoittanut. :D Mutta ehkä niin, että enää en ainakaan harrasta nälkäisenä nukkumaan menemistä.. ;)

 • Yazmine Rautavaara

  . : Katsoppas joskus, kuinka monta kirjoitusvirhettä printtilehdistä löytyy. Saattaisit hämmentyä, kuinka paljon virheitä jopa ammattitoimittajat tekevät! ;)

 • Asu oli kyllä tosi nätti. :)

 • j.

  Kiitos huippuhyvästä ja inspiroivasta blogista! :)

 • aurinkoa

  Hei
  Kiitos todella kivasta ja inspiroivasta blogista. Juuri sellainen hyvinvointiblogi mitä on oikeasti mukava lukea, tuo lukijalle hyvää oloa suoraan ja välillisesti :)
  Ja olet todella kaunis!

 • Sofia

  Aivan ihana asu! Bongasin sut alexan synttäripostauksesta ja rakastuin tohon toppiin! Millonkohan se tulee kauppoihin? Ihana blogi sulla, jään kyllä seuraileen. :)