Blogimuutto lähestyy!

28.08.2013 /

Iik, huomenna blogillani alkaa uusi elämä. Huomenna MyCosmo lanseerataan ja siitä lähtien blogiani voi seurata uudessa osoitteessa. Nämä päivät ovatkin nyt täynnä puuhaa ja tapahtumia. Jos haluaa pysyä reaaliajassa mukana, niin kannattaa seurata minua instagrammissa, yritän päivittää sitä nyt tiuhaan. Minut löytää sieltä vilmape nimellä. :)

Eniten odotan innolla (ja jännityksellä) huomista näytös- ja juhlailtaa. Töölönlahden kansalaistorille tuonne Helsinki Fashion Weekendin aloituspäivän juhliin pääsee myös kolme teistä ihanista lukijoista aveceineen. Puuhaa ollut tosiaan siinä määrin, että valitettavasti vasta nyt julkaisen blogissa myös huomisen Cosmopolitan Urban fashion day -lippujen arvonnan voittajat. Toivottavasti kaikki voittajat saitte jo eilen sähköpostin perille. Voittajat ovat siis Vierailija 23.8.2013 17:40 (stylistalina),Blue_Sky ja Dalmi. Onnea voittajille! Tulkaa kaikki huomenna paikalle saapuvat moikkaamaan, jos törmätään! :)

Jotkut ovat myös kyselleet blogini kohtalosta, nyt kun se muuttaa. Lyhyesti sanottuna, sisältö tulee pysymään samanlaisena (tai parempana). ;) Todennäköisesti painotan vielä entistäkin enemmän hyvinvointia, ravintoa ja liikuntaa. Vanhat postaukset löytyvät myös uudesta blogipohjasta. Siitä, kuinka blogiani voi seurata, huomenna lisää, mutta sekin onnistuu helposti.

Joku myös kysyi, miten minä hyödyn siirtymisestä, että miksi teen sen. Olen sitä mieltä, että kaikkeen eteen tulevaan on tartuttava. En siis edes tiedä vielä, mitä kaikkea hyvää MyCosmo tuo tullessaan, mutta minulle oli itsestäänselvää, että lähden mukaan. Vuoden bloganneelle tämä on kuin lottovoitto. Jo nyt olen saanut paljon uusia lukijoita ja se taas mahdollistaa blogini kehityksen ja viemisen eteenpäin. MyCosmossa myös te pystytte osallistumaan hyvin aktiivisesti juttuihin ja pääsen siten lähemmäs teitä. On myös mahtavaa kuulua osaksi tällästä tiivistä aktiivista yhteisöä, minkä me Cosmopolitanin bloggaajat ja toimitus nyt muodostamme.
Tähän asti tämä on ollut harrastus (johon olen suhtautunut kuin työhön), mutta kuten aikaisemmin sanoin nyt tämä on oikeasti työni. Eli saan myös luonnollisesti työstäni korvausta. Olen varma, että blogini kehityssuunta on vain ylöspäin, joten lukijana en olisi huolissani, mitä blogille tapahtuu. :) 

Mukavaa keskiviikkoa!!

xVilma

Leave a comment

1 kommentti

  • I just want to mention I’m all new to blogging and really liked your web-site. Probably I’m likely to bookmark your site . You amazingly have impressive well written articles. Thanks a bunch for revealing your webpage.